Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Ezeket a képeket biztos nem láttad az Oscar Gáláról

Vanyovszki Mária

A sztárok, celebek és egyéb reflektorfényben élő emberek ugyanolyan érző lények, mint bármelyikünk. Sőt. A művészvilágra kifejezetten igaz az, hogy az átlagnál is nagyobb igényük lehet az odafigyelésre, a szeretetre, az igaz és őszinte empátiára. Ez még nagyobb volumennel érvényesül egy olyan kaliberű eseményen, mint az Oscar Gála.
 
Ez a nem kifejezetten verseny igazából egy közösségépítő összejövetel, ahol a filmes szakma legtöbb alkotói rétege képviselteti magát. Miközben egymást ünneplik, jó eséllyel az is díjazottnak érzi magát, aki talán jelölést sem kapott, de jelen lehet az egész világ által figyelt, kiemelkedő eseményen.
 
A díjátadó Oscar gála után hetekig cikkez róla a média, egy olyan ál-tökéletes világot ábrázolva, ahol mindennek csillognia kell, és ha valami nem tökéletes, akkor azt bátran cikizhetjük.
 
Ez a cikk nem erről fog szólni. Az Oscar Gála meghitt backstage pillanataival azt mutatjuk meg, hogy bár a helyszín lenyűgüző, a ruhák káprázatosak, a személyek elbűvölőek, a sztároknak is vannak ráncaik, ők is megilletődnek egy-egy sztár látványától, izgulnak, meghatódnak, és még sorolhatnám...
 

Ismerjétek meg az Oscar Gála bensőséges backstage momentumait velünk!

 
Az animációs filmek kategória felkonferálói, Chris Hemsworth és Anya Taylor-Joy a színfalak mögött a 96. Oscar®-gála élő ABC közvetítése alatt a Dolby® Színházban az Ovation Hollywoodban 2024. március 10-én, vasárnap.
Fotó: Richard Harbaugh ©A.M.P.A.S.
 
 
Jamie Lee Curtis és Rita Moreno a legjobb női mellékszereplőnek járó díj felkonferálása előtt
Richard Harbaugh ©A.M.P.A.S. 
 
 
Az Oscar®-jelölt Jodie Foster 
Fotó: Phil McCarten ©A.M.P.A.S. 
 
 
 Lupita Nyong'o és Jamie Lee Curtis a 96. Oscar®-gálán a Dolby® Theatre at Ovation Hollywoodban 2024. március 10-én, vasárnap.
Fotó: Al Seib ©A.M.P.A.S.
 
Jonathan Glazer és James Wilson, az Érdekvédelmi terület alkotói pózolnak a színfalak mögött a nemzetközi játékfilm Oscar®-díjjal
Fotó: Richard Harbaugh ©A.M.P.A.S.
 
Melissa McCarthy kis rúzs fazonírozásban a backstage-ben.
Fotó: Al Seib ©A.M.P.A.S.
 
Robert Downey, Jr. a mellékszereplő Oscar®-díjjal szelfizik korább Oscar-días kollégáival: Christoph Waltz, Tim Robbins, Sam Rockwell, Mahershalah Ali és Ke Huy Yuan.
Fotó: Richard Harbaugh ©A.M.P.A.S.
 
David Alan Grier és Kate McKinnon 
Fotó: Richard Harbaugh ©A.M.P.A.S.
 
John Cena, miután meztelenül jelentette be a legjobb jelmeztervezőnek járó díjat, és Holly Waddington a jelmeztervezésért járó Oscar®-díjjal. Háttérben az est házigazdája: Jimmy Kimmel.
Fotó: Al Seib / ©A.M.P.A.S.
 
A Barbie-ért Oscar®-jelölt America Ferrera és Kate McKinnon 
Fotó: Al Seib / ©A.M.P.A.S.
 
Az Oscar®-jelölt Jon Batiste ruha igazítás közben.
Fotó: Al Seib / ©A.M.P.A.S.
 
 
Emma Stone Sally Fielddel, Jennifer Lawrence-szel, Charlize Theronnal, Michelle Yeoh-val és Jessica Lange-val, miután megnyerte a főszereplő színésznőnek járó Oscar®-díjat.
Fotó: Richard Harbaugh / ©A.M.P.A.S. 
 
 
Cillian Murphy a főszereplő Oscar®-díjjal a korábbi Oscar nyertes Brenden Fraser, Nicholas Cage és Matthew McConaughey társaságában
Fotó: Al Seib / ©A.M.P.A.S.
 
_____
A képekért köszönet az Oscar press csapatának. ©A.M.P.A.S.
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések