Bezárás

Keresés

Bezárás

Manage [it] Yourself - EXTRA

Februárban Manage [it] Yourself – EXTRA - Fókuszban a designmenedzsment!

Mire való a design- és művészetmenedzsment? Hogyan dolgozik együtt egy tervező/alkotó és egy menedzser? Milyen a DMM képzés a MOME-n? Hogyan zajlik a felvételi? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket fogunk körül járni az est folyamán.


"Mivel közeledik a felvételi jelentkezés benyújtásának határideje szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik érdeklődnek a MOME Design- és művészetmenedzsment MA képzés iránt. Ezenkívül sok szeretettel várjuk a tervezőket és a szak/szakma iránt érdeklődőket is, akik szeretnének többet megtudni, arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek a tervező-menedzser együttműködésben, miért van szüksége egy (kezdő) design/művészeti vállalkozásnak menedzserre, mik a feladatai, milyen skillek kellenek hozzá. 

Meghívott vendégeink között van Anna Ott első éves hallgatónk, Flóra Kocsis tavaly végzett hallgatónk és Nóra Költő illetve Dóra Hegedűs, akik a közös munka előnyeiről fognak nekünk mesélni.

A Manage [it] Yourself – EXTRA a MOME Z épületének kisauditoriumában kerül megrendezésre. 

A beszélgetés után *networking* és *kötetlen beszélgetés* a meghívott vendégekkel!

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME Design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.
Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg."
 
További információk:
 
 https://www.facebook.com/events/1904559499854835/Hasonló események