Bezárás

Keresés

Bezárás

Az egyetem új campusán rendezik meg a MOME Fashion & Textile Degree Show 2018 bemutatóját

Az egyetem hagyományaihoz híven 2018-ban is megrendezik a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divat- és textiltervező szakos hallgatóinak diploma divatbemutatóját, a MOME Fashion & Textile Degree Show-t.
 
Az idei évben 16 öltözéktervező BA és 4 divat- és textiltervező MA hallgató mutatja be diplomakollekcióját.

A program keretében a BA öltözéktervező, kötöttanyag- és formatervező, öltözék-kiegészítő tervező hallgatók, valamint az MA divat- és textiltervezés hallgatók diplomakollekcióit tekintheti meg a közönség.

A BA hallgatók zárófeladatukban személyes névjegyüket transzformálják a textil nyelvére és öltözködési formákká.

Az MA hallgatók diplomamunkáikban olyan izgalmas és aktuális témákkal foglalkoznak, mint a tradíciók újraértelmezése, a fenntartható divat, a formaalakítás sík mintatervezéssel, az intelligens textilek, vagy a smart technológia az öltözködés területén.

A korábbi évekhez hasonlóan az estét egy MOME Alumni show nyitja, ezúttal Daubner Anna mutatja be legfrissebb kollekcióját.

A MOME Fashion & Textile Degree Show 2018 két rendezvénnyel is kiegészül. Hazánkban először lesz látható a világhírű, magyar származású textiltervezőről, Reich Tiborról, a TIOBR Ltd. alapítójáról szóló, az Imperial College London megvalósításában készült dokumentumfilm. A vetítést egy szakmai kerekasztal-beszélgetés követi a film készítőivel, melyet Kormos Zsófia, divattervező, egyetemünk egykori hallgatója és jelenlegi oktatója moderál. Az estét a nemzetközi divathetek irányvonalait követve, a textil- és kiegészítő tervezőink nagyszabású diplomakiállításának megnyitója zárja.

MOME FASHION & TEXTILE DEGREE SHOW 2018
Időpont: 2018. szeptember 20., 17:00 és 18:00
Helyszín: MOME TWO / 1121 Budapest, Budakeszi út 12-22.
 
 Jegyek: online elővételben: 1100 Ft, helyszínen: 1500 Ft

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/223285088335389/ 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek