Bezárás

Keresés

Bezárás

Budapest Fashion Night a Várkert Bazárban

Új helyszínen és egyszerre három brand bemutatásával ünnepelte 20. jubileumát a Budapest Fashion Night, Magyarország legpatinásabb divatrendezvény sorozata.

A Várkert Bazárba szervezett divatesten telt ház előtt mutatta be aktuális kollekcióját az a három tervező, akiket az esemény szervezői hoztak össze erre az alkalomra. Józsa Péter márkája, az ANTE képviselte a ruhákat, amelyekhez tökéletes kiegészítőként társultak a BERNADOTTE Jewellery ékszerei és a BE DFFRNT táskái.
 
 
 
Józsa Péter ezen az eseményen debütált márkájával, az ANTE-val, amelynek középpontjában a női szépség és annak szolgálata áll, és ahol az öltözékek által a női kisugárzás válik láthatóvá.
 
 
A BERNADOTTE Jewellery ékszerei, letisztultak, különlegesek és egyediek. A kollekció alapmotívuma az egységet és a teljességet szimbolizáló kör jól nyomon követhetően megjelent a bemutatott ékszereken.
 

A BE DFFRENT kollekciója a „kite” nevet kapta, a papírsárkány formaiságára utalva. A kifutón felvonultatott táskák a deltoid forma kiindulásából és a rombusz geometriai játékból születtek meg. A tervező, Szabó Éva, imádja az élénk színeket, a különböző felületek kombinációját, kollekcióiban ritkán találni két egyforma darabot.
 
 

A bemutatót Kalmus Felicián csellóművész játéka tette még különlegesebbé, aki a finálé előtt kápráztatta el a közönséget csodás előadásával.
 
 
 
A hivatalos programot egy könnyed fashion party követte, melynek részeként a Designer Room-ban testközelből is szemügyre vehettük a kifutón látott kollekciók darabjait, és beszélgethettünk a tervezőkkel.
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek