Bezárás

Keresés

Bezárás

Esélyegyenlőségi divatbemutató a Duna Palotában

Az Ability Fashion egy olyan közösség, mely divatrendezvények révén hívja fel a figyelmet a különböző fogyatékossággal és betegséggel élő emberekre, miközben lehetőséget biztosít számukra is a kifutón való szereplésre.

A Mozdulj! Közhasznú Egyesülettel közösen szervezték meg hétvégén az Ability Fashion Show-t, melynek a budapesti Duna Palota bálterme adott helyet. Így történt, hogy október 8-án, szombaton 20 igazán bátor, szép és különleges ember, "modell" mutatta be magyar márkák, tervezők ruháit, köztük a Beauty Fashion, Mystic Day, Navona, Pinklips, Réthy Fashion és Szilas Rita Somogyi Réka festővel közösen alkotott darabjait.

A rendezvény fővédnöke Hegyesi Katalin ékszer stylist és Madár Veronika, a Jóban Rosszban című sorozat színésznője voltak. Műsorvezető: Köböl Anita.

A felvonuló modellek az Ability Fashion és a Mozdulj! Közhasznú Egyesület csapatának a tagjai: Bolbás Andrea, Jánosa Leonetta, Kollárszky Boglárka, Lengyel Zsófia, Napsugár Anna, Nádasdi-Fischer Annamária, Princz Bianka, Tóth Tímea és Sajtos Enikő.
 
A Salon képeit készítette: Horváth Adrienne.
 
További képeink az eseményről:
 
 

 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek