Bezárás

Keresés

Bezárás

Fotózz velünk! - Képben a divat

Szeretnéd te is jó minőségű, profi divatfotókon látni a termékeidet? Olyan képanyagon, ami felkelti a követőid figyelmét és beindítja a vágyat, hogy viselhessék az általad tervezett ruhát, a két kezeddel megalkotott ékszert, táskát vagy kalapot! 
 
Az ilyen fotózásokat megszervezni rengeteg idő és energia. Biztosak vagyunk benne, hogy szívesebben dolgozol a kollekció tökéletesítésén és az új darabok megalkotásán a szervezés nyűgei helyett.

Nem elég kiválasztani a megfelelő fotóst, modellt, sminkest, fodrászt és stylistot sem, fontos, hogy az egész csapat átérezze a márka és a kollekció üzenetét, lássa maga előtt a célközönség elvárásait és ennek jegyében dolgozzon.
 
Egy igazán színvonalas képanyag elkészítése ráadásul magas költségekkel is jár.

Mit szólnál hozzá, ha nemzetközi színvonalú, profi képeket kaphatnál a szervezés minden velejáró nyűge nélkül, a költségeket pedig megoszthatnád más dizájnerekkel?


Ugye jól hangzik?!

 

Kreatív, évek óta együttműködő, összeszokott csapatunk mostantól rendelkezésedre áll. 


Minden hónapban előkészítünk egy különleges fotózási témát, amire jelentkezhet bárki, aki úgy érzi, hogy az adott stílus és téma passzol a márkájához, a termékeihez.

A csapat art directora és stylistja, Vanyovszki Mária úgy válogatja ki a jelentkezőket és ütemezi be a tematikákba, hogy látványos, vonzó, egymást erősítő összeállítások készülhessenek.

A csapat fotósával, Nerpel Nikolettával közösen leszervezik a helyszínt és a modellt, a koncepciót pedig összehangolják a sminkessel és a fodrásszal, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Az összeállított szetteket olyan beállításokban, pózokban és hangulatokban örökítjük meg, hogy azok felkeltsék a vásárlók figyelmét, közvetítsék a márkák üzenetét és eladják a termékeket.

Többéves szakmai tapasztalataink alapján úgy láttuk, eljött az ideje, hogy mi, a hazai divat szerelmesei fogjunk össze és hozzunk létre rendszeresen olyan színvonalas divatanyagokat, amelyek bármelyik nívós magazinban megállják a helyüket, és a hazai termékeket tényleg eladják!


A te dolgod, hogy alkoss... A többit bízd ránk!

 
 
Szeretnél csatlakozni? Hogyan tovább?
A fotózásokat a "Fotózz Velünk! - Képben a Divat" zárt Facebook csoportban szervezzük.
Csatlakozz a csoporthoz és ha tetszik az adott téma, ha úgy érzed illik hozzád és a termékeidhez, jelentkezz!
 
Ha nem vagy Facebook-on, írj az info@asalon.hu címre, hogy szeretnél részt venni az együttműködésben és tájékoztatunk az aktuális témáról.
Ha inkább telefonálnál, keresd a csapat fotósát, Nikolettát a +36 30 603 2796 telefonszámon!
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek