Bezárás

Keresés

Bezárás

Galambok ezüstben és kékben – A Hungaria pezsgő új ruhája by Nora Sarman

.

A Hungaria pezsgő folyamatosan bizonyítja, mennyire elkötelezett híve a magyar divatnak és designnak. A márka támogatásával készült el Kulissza videónk tavalyi két epizódja is.

A stílusos pezsgőzési élmény kommunikációjának lényege, hogy a különlegességekre fogékony, véleményvezér fogyasztókat megszólítva szóljon vásárlóihoz. A trendszetter image-építés legújabb kezdeményezése, hogy a pezsgőmárka egy exkluzív, special edition sorozattal kívánja támogatni a stílusához illeszkedő, kiemelkedő hazai tervezők, ill. képző- és iparművészek munkáját.
 
A Hungaria pezsgők palackjai az egyes alkotók művészete által inspirált, vagy teljes egészében egyedileg megtervezett címkét és külsőt kapnak ebben a különleges sorozatban. A Hungaria ezzel is igyekszik közelebb kerülni egyik fő céljának eléréséhez, a pezsgő mint kategória népszerűsítéséhez a design és divatra fogékony közönség körében.


Nora Sarman for Hungaria

 
 
A special edition sorozat első közreműködő divattervezője az elegáns alkalmi és esküvői ruháiról ismert Sármán Nóra, akivel a pezsgőmárka már évek óta áll szakmai és baráti kapcsolatban. A mindösszesen ezer palackra tervezett mintákat a designer kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de jelentős szerephez jut a galambmotívum is az alkotáson.
 
 
„A nyíló csipkevirágokat galambok repkedik körül. A galamb több különböző magasztos eszmét szimbolizál, ezek közül én elsősorban a szerelem jelképeként használom a ruhatervezéseim során. Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk.” – árulta el Sármán Nóra a tervezési folyamatról.
 
 
 
 
Fotósunkkal, Nikivel jelen voltunk a múlt heti sajtbemutatón, ahol ezek a hangulatos képek is készültek, de a hétvégi borfesztiválon bárki találkozhat Nórával.
 
 
 
Az ezer palackra limitált és egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet a szeptember 6-9. között megvalósuló Budapest Borfesztiválon mutatják be ugyanis a nagyközönségnek, és a Hungaria standján (45. stand) lesz megvásárolható.
 
 
A Várban Nóra személyes jelenlétével is megtiszteli majd a Hungaria standját (csütörtöktől szombatig 18.00-20.00 között, míg vasárnap 16.00-18.00 között), így akár egy dedikált palackkal vagy közös fotóval is gazdagodhattok.
 
 
A kreatív együttműködés keretében megszületett egyedi címkés kiszerelés korlátozott ideig elérhető, kis mennyiségben, egyedi disztribúciós csatornákon forgalomba kerülő tételeket tartalmaz.

A címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra.

#norasarmanforhungaria
#hungariagoesfashion
#wingsofthedove
@hungariapezsgo
@norasarman
 
A Salon Budapest képeit a sajtóbemutatóról készítette: Nerpel Nikoletta, nerpelfoto.hu 
 
Összes képünk a sajtóbemutatóról: 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek