Bezárás

Keresés

Bezárás

Ha nem lehetsz Superman, légy Batman! – Petra Földi kabát a Gotham sorozatban

VM

Gyerekkorom óta hiszek az öltözködés varázslatos erejében. Köpenyben, ami láthatatlanná tesz, csillogó cipellőben, mely álmaid hercegét hozza el és mindenféle hacukákban, melyek hatására hétköznapi emberek hősökként kezdenek viselkedni.

A megfelelő ruhadarab kiválasztása mindannyiunkat hétköznapjaink hősévé tehet. Lehet az egy különleges sál, egy szép kalap, vagy egy menő kabát.

A címben idézett Batman fiatalkorát megelevenítő GOTHAM sorozat jelmeztervezői ezúttal egy magyar dizájner darabban látták meg ezt a lehetőséget.

A Petra Földi márka egyik ikonikus darabját, a fekete LONG ZIPPER COAT esőkabátot használták fel a sorozathoz. Ráadásul nem is egy statiszta számára vásároltak a kabátból, hanem a főszereplő, David Mazouz részére, aki a fiatalkori Batmant alakítja.
 
A show előzetesei és a beharangozó reklámkampány alapján a kabát gyakorlatilag az ifjú Batman ruhatárának fő darabjává vált, illetve a PETRA FÖLDI design a sorozat közösségi média felületein is megjelenik.
 
 
 
 
 

Ez hatalmas elismerés a márka számára: igazán ritka, hogy egy fiatal magyar designer ilyen mértékben részesévé váljon egy hasonlóan nagy költségvetésű és ismertségű produkcióban, mint a GOTHAM.
 
A PETRA FÖLDI márka különleges és egyedileg, 100%-ban kézzel készített kabátokat kínál olyan férfiak és nők számára, akik elegáns és stílusos mindennapi városi viseletre vágynak, ugyanakkor tekintettel vannak a környezetükre is.
 
Különleges termékelőnyt jelent, hogy a kabátok többsége vízhatlan; olyan – a modern életre újratervezett – valódi klasszikusok tartoznak ide, mint a trencskók, biker dzsekik vagy bomberek. További egyedi lehetőség a méret után készített kabátok online megrendelése is. A terméktechnológia folyamatos fejlesztése mellett a PETRA FÖLDI törekszik arra, hogy az elérhető legmagasabb színvonalú környezetbarát anyagokat használja.
 
A Divat és Dizájn stábjával nemrég jártunk a márka műhelyében. Riportunk a Duna Televízión lesz látható hamarosan, amiből még több részletet megtudhattok az alkotás folyamatairól.

 

 
_________
Magyar márkák termékeit hamarosan az asalon.shop oldalán is böngészhetitek.



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek