Bezárás

Keresés

Bezárás

Ha szerettek szavazni és nyerni, csatlakozzatok a Cosmopolitan kiírásához!

Vanyovszki Mária

Nem vagyok híve a versenyeknek, mert ahogy egy delfint nem lehet összehasonlítani egy bagollyal, vagy egy szőlőfürtöt egy dinnyével, úgy szerintem az emberek között sem szerencsés összehasonlításokat tenni és rangsort állítani.

Viszont tudomásul veszem, hogy így van kialakítva a világunk, és ilyenkor magam is igyekszem az elveimhez legközelebb eső szempontokat kiválasztva mérlegelni.

Most például a Cosmopilitan blogger versenyének anyagát áttekintve kifejezetten örülök, hogy a jelöltek között ott van Mengyán Eszter újságíró, fenntarthatóságra fókuszáló divatblogger.

Eszterrel pontosan két évvel ezelőtt találkoztam először, amikor épphogy csak elindította nem vásárlós időszakát. Fél évre tervezett, de olyan jól belejött, hogy több mint egy évig tartotta magát. 
 
Közben olyan szinten elmélyült a témában, hogy mára a fenntarthatóság egyik jól ismert arcává vált. Nemcsak blogjában tesz közzé nap mint nap értékes tartalmakat, de tanít, előadásokat tart, a Fashion Revolution Hungary csapatának tagja stb. 
 
 
Számos ember figyelmét irányította rá a divatipar visszásságaira és ösztönözte a tudatos vásárlásra. 
A Holy Duck Facebook közösségének mára több mint hatezer tagja van.
 
 
 
A PIZSI - magyar pizsamamárka - tulajdonosával Mandzák Enikővel, 2018 áprilisban készített kampányukról itt számoltunk be.
 
 
Azt hiszem, ezek után nem titok, hogy gondos mérlegelés után én Eszterre fogok szavazni. 

Támogassuk egymást!

 
Szavazzatok ti is arra, aki a szívetekhez legközelebb áll:
https://cosmopolitan.hu/bloggerday-szavazas/

_______
Fotók Eszterről: Virdzso photo



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek