Bezárás

Keresés

Bezárás

Háromlábú szupermodell és társai a kifutón – Designer összefogás a kutyákért

Vanyovszki Mária

Múlt héten egy olyan divatbemutatón is jártunk, ahol a nézők figyelme a szépséges ruhákról és modellekről gyakran terelődött a négylábú kedvencek irányába.

Az Orosz Cintia kezdeményezésével létrejött esemény egyszerre volt örökbefogadó est, divatbemutató, kiállításmegnyitó és jótékonysági árverés; mindez együttműködésben a Vigyél Haza Alapítvánnyal az árva és sérült kutyákért. 

Az eseményt hosszas előkészületek és inspiráló, kreatív együttműködések előzték meg. Feltörekvő hazai designerek fogtak össze és alkottak új darabokat, vagy akár egész kollekciókat, mellyel nem egyszerűen inspirálni kívánták a gazdikat, hanem örökbefogadásra biztatják a kutyára még csak áhítozókat.
 
 
Kriszta Fejes egyedi táskakollekciója a Monik szépséges ruháival és igazán tapasztaltnak tűnő kutyus modellekkel vonult.
 
 
 
A Csermakdesign jewellery kollekciója is minden kutyabarát szívébe be fogja lopni magát, ahogyan az Illuxtrat kabátjainak sem tudunk ellenállni.
 
 
Kutyasétáltatáshoz az előző rendkívül trendi, az utóbbi pedig ideális viselet, különösen ebben az esős, őszi évszakban.
 
 
 
A PolkaDog a táskák és a kutya kiegészítők összhangjában verhetetlen, míg a Rehound a saját meglévő öltözékeinket újrahasznosítva készíti praktikus, személyre szabott kutyaruháit.
 
 
Az idei év nagy felfedezettje, a Viktoria Varga is külön kapszulakollekcióval készült az eseményre. Inspirációnak ők a közösségi médiasztár, örök túlélő és eufória bomba, háromlábú Áront választották.
 
 
 
A kollekció célja, hogy ünnepelje azokat az embereket, akik már megmentettek egy vagy több életet, és otthonhoz juttassa azokat, akik még csak most várnak szerető családra. A póló szövegei ultimátumszerűen fogalmazzák és testesítik meg, hogy nagyszerű dolog örökbefogadni.
 
 
A termékek eladásából származó bevételt a Vigyél Haza Alapítvány kapja, amelyek segítenek a kóbor és otthontalan állatoknak gazdákhoz eljutni. Az est során több tervező termékére lehetett licitálni, melyekből a befolyt összeget szintén a Vigyél Haza Alapítvány kapta.

A példamutató eseménynek várhatóan lesz folytatása, de a támogatásra és az örökbefogadásra ettől függetlenül folyamatosan van lehetőség akár a Vigyél Haza Alapítványnál, akár fajtamentőknél.


ADOPT, DON'T SHOP!

 
 
Egy divatbemutató a nézőknek szórakozás, a résztvevőknek viszont kemény munka. Különösen igaz volt ez jelen esetben, amikor kifutóhoz egyáltalán nem szokott kutyák is vonultak. Le a kalappal előttük, de az őket rendkívül ügyesen terelgető modellek előtt is.
 
____________________
A Salon Budapest képeit az eseményen készítette: Kiszner Édua.
 
Összes fotónk az eseményről:
 

Az est támogatói: 
► BB'z Bar & Grill
► Martini

Dekoráció:
► Donkidekor / Donkidecoration
► Brighty - home decoration
► GreenWay Design

Együttműködő partnerek:
► InPlace Budapest
► Kinga Felhalmi Make up Artist és chapati
► Kinga Kovács
► Kutyabarát.hu
► Pacsi Kevin
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek