Bezárás

Keresés

Bezárás

Je Suis Belle - 26 Women

A Je Suis Belle-t a világ női inspirálják: az olyan egyéniségek, karakterek, akik nem hagyományos életet élnek, akik szeretnek kiszakadni a hétköznapokból, és ezt mind intellektusukban, mind külsőségekben és a viselkedésükben is megmutatják.

A márka tervezői, Dévényi Dalma és Kiss Tibor a 26 WOMEN projektben 26 különböző nőt, karaktert kért fel arra, hogy álljon portrét Gáldi Vinkó Andrea kamerája előtt és legyen a Je Suis Belle múzsája. Így figyelték meg, hogy hogyan kelnek életre, kapnak új jelentést az általuk tervezett ruhák a viselőik, a különböző személyiségek interpretációja által.

Akik az inspirációkat adták: Akpan Viki, Biczók Anna, Bocskor Bíborka, Farkas Franciska, Fehér Barbara, Gombos Mercédesz Cintia, Hajnal Dániel, Hallgató Edó, Jodi Wade, Kecsmár Alexandra, Kormos Zsófia, Kovalik Natasa, Kovács Kati, Lefkovits Rebeka, Markó Krisztina, Máhr Annamária, Meggyesházi Éda, Nemes Mara, Pásztor Kitty, Sándor Ágnes, Sármán Nóra, Sikó Bella, Sosovicza Anna, Veszprémi Sára, Uhercsik Brigi, Yuli Marta Sari!

Fotó: Gáldi Vinkó Andi
Smink: Kovalik Natasa és Tégely Laura
Haj: Nosoli Kinga
Asszisztensek: Lakat Kinga, Pásztor Kitty, Elliot Parker, Kovács Sári
 
A képek:
 

 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek