Bezárás

Keresés

Bezárás

"Mert nőnek lenni jó!" - ENIHORN és ELYSIAN bemutató az Elle Fashion Show-n

Rajongó: Vanyovszki Mária

Három évvel ezelőtt már volt egy nagyobb volumenű projekt ötletem a magyar divattervezőkhöz kapcsolódóan, melynek apropóján találkoztam Horn Enikővel és Bódis Boglárkával is.
Boglárka tervező társával közösen nem sokkal korábban indította el az Elysian márkát, Enikő pedig éppen az ENIHORN márka indítása előtt minden lehetőségre nyitottan hallgatta az én ötletemet is.

Szombaton mindketten jelen voltak az ELLE Fashion Show programján, Boglárka az Erste által támogatott kollekciójával, Enikő önállóan, illetve a Nissan számára készített, főleg a gyönyörű és rendkívül praktikus táskáit előtérbe helyező darabjaival.

„We are women” - volt az ELLE Fashion Show idei hívószava, melyhez tökéletesen visszakapcsolható mindkét tervező hölgy életútja, hisz egyikük sem tizenévesen kezdte a szakmát; megtettek már egy-két utat, megéltek már pár olyan életélményt, mely után márkáikat elindították, hogy a megélt tapasztalat és megszerzett tudás mostanra szépség formájában kollekcióikban nyilvánuljon meg.

ENIHORN – született nőiesség, stílusos kényelem minden alkalomra.
A káprázatos virágmintáiról, finom pasztelljeiről, letisztult vonalairól ismert márka első bemutatóján olyan öltözékeket mutatott be, melyekről a balatoni nyaralás, egy kellemes vitorlázás vagy a Riviera környéki autókázás jutott eszünkbe. (Minivideónk a hangulatról elérhető itt.)
 
A Nissan számára készített kollekcióban előtérbe került ez utóbbi fantázia, különös tekintettel a varázslatos táskákra, melyeket azonnal birtokolni szerettünk volna többen is a közönség soraiból.
 
  

Az Elysian Erste számára készített kollekciójában első körben nagyon elegáns, apró trükökkel megspékelt, finom darabokat láthattunk, melyek egy az üzleti világban aktív hölgy mindennapi ruhatárának elengedhetetlen kellékei lehetnek. Ezt követték a Boglárkától megszokott, sajátosan megkomponált alkalmi öltözékek, különleges hátkivágásokkal, finom díszítésekkel, uszályokkal, egyedi anyag kombinációkkal és az elengedhetetlen mosollyal a modellek arcain. (A képhez kapcsolódó videónk megtekinthető itt.)
 

Mindkét tervező a boldogság nagykövete.

Nagyon sok örömet kívánunk munkájukhoz a továbbiakban is!
 
A Salon fotóit készítette: Horváth Adrienne
 
További képeink az ENIHORN bemutatóról:
 
 
További képeink Elysian kollekciójáról:

 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek