Bezárás

Keresés

Bezárás

Mindennapi ruhát a nem mindennapi embereknek! - Mészáros Lúcia és a Hello Event

Vanyovszki Mária

Mészáros Lúcia rendíthetetlen lendülettel halad előre. Saját márkája, az Illuxtrat folyamatos fejlesztése mellett újabb és újabb együttműködésekben tűnik fel. Ahogy egy korábbi írásomban a Vogue világának hazai megrajzolójaként feltüntettem, úgy rajzolja be magát és ezzel együtt a kortárs, hazai divat iránti igényt külsős projektekbe, ahol az igényesség mellett a figyelemfelkeltés misszionáriusa is tud lenni.

Egy rendezvényügynökséggel együttműködni nyilván elsősorban jó biznisz, viszont mindkét oldalról kell hozzá jó adag empátia, emberismeret és egymásra figyelés.

A Hello Event ügynökség a munkaerő megtartása, a megfelelő új emberek toborzása érdekében döntött úgy, hogy saját ruhakollekciót terveztet egy feltörekvő, hazai divattervezővel.

Lúcia mind a női, mind pedig a férfi öltözékekre remek megoldásokat hozott. A rendezvényeken használt egyenruhák esetében fontos volt az adott darabok hordhatósága, és hogy mindig a megfelelő alkalomhoz illőek legyenek. Ezáltal az ügynökség két vonalra is terveztetett, hogy ne csak a sportos vonal jelenjen meg, hanem egy elegánsabb stílust is meghatározzanak.

A ruhadarabok megtervezése mellett az ügynökség célja volt, hogy mindennek egy utóéletet is adjanak, és ezzel minél szélesebb körben megmutathassák az employer brandingben lévő lehetőségeket. A divatfotóanyag elkészítésére ezért Viszlay Márk divatfotóst kérték fel. A fehér végtelenben fotózott modellek kiemelik az ügynökség két legfőbb színét (pink és sárga) és képviselik azokat a vonzó tényezőket, melyek a jelenlegi kollégák mellett további munkatársakat vonzanak be.

Fiatalos, lendületes anyag született.
 
 
 

A rendezvényszervező cég célja volt az is, hogy felhívja a figyelmet a magyar divatvilágban rejlő lehetőségekre, és hogy minél több cég felfedezze a fiatal tehetségekkel való kooperáció előnyeit.
 

Még több ilyet!

 
Az ügynökség készített egy werkfilmet is, melyben többek között megszólal az ügynökség vezetője, Erdős Ákos és a projektért felelős Urbán Luca, illetve Mészáros Lúcia és Viszlay Márk is. 

Hello Event - Fashion Shooting from Hello Event on Vimeo.



A kollekció összes képe:
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek