Bezárás

Keresés

Bezárás

Növessz szárnyakat az álmaidból! - Elysian és Victoria Varga

Vanyovszki Mária

“A leendő szitakötő átváltozás közben nem tud kitérni a támadások elől, ezért is olyan fontos a hely és idő helyes megválasztása.”

Környezetünk tele van különleges átalakulásokkal, olyanokkal, mint a szitakötőé, melynek természetrajzi leírásából származik a fenti idézet. Mi magunk is sokszor változunk, az élet időnként igen komoly átalakulási helyzeteket teremt.

Az idő és a hely helyes megválasztása mellett számunkra nagy jelentősége lehet annak is, hogy ki áll ilyenkor mellettünk.

Bódis Boglárka az Elysian tervezője és Varga Viktória, a Victoria Varga márka megálmodója közösen hozott létre egy olyan kollekciót, mely a szitakötő kecses alakjából kiindulva egy sor különleges átalakulásra reflektál.
 
Az egyik ilyen a szüfrazsettek története. Azoké a családanyáké, dolgozó nőké, tanulni vágyó lányoké, akik többet akartak; az elnyomást megelégelve a 19. században összefogtak és küzdeni kezdtek a nők egyenjogúságáért. A kiállásban való részvételt ezzel is jelezve, karakteres zöld-lila-fehér színű, gyönyörű brossokat viseltek.

A tervezőpáros a szabadságot, a szépséget és a függetlenséget együttesen jelképező szitakötő alakját ilyen brossok formájába ültetve emlékeztet minden mai nőt arra, hogy álljanak ki magukért és merjék szabadon megélni az álmaikat.
 
 

Az összefogás fontosságát saját példájukon bemutatva készítették a szitakötő tematikájára épített kapszula kollekciót, amiben a brossok mellett fülbevalókat, pólókat, kendőket, fürdőruhákat, ill. akár teljes nappali vagy alkalmi öltözékeket találunk.
 
 
 

„Real queens fix each other’s crowns”.


A kollekció arca Tompos Kátya, Jászai Mari-díjas színésznő, aki szépsége, tehetsége és kedvessége révén az ügy mellé állva minden nő számára példaértékű.


 


 Follow the dragonfly!

 




Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek