Bezárás

Keresés

Bezárás

Pezsgő és divat – másképp! - A Hungária pezsgő nyári játéka

Szakmai körökben köztudott, hogy a Hungaria évek óta elkötelezett híve a magyar divatnak. Akármilyen eseményen járunk, a Hungária pezsgő szponzorként szinte mindig jelen van. 
 
A hazai piac ilyen irányú támogatását ezúttal még szélesebb körre terjesztette ki a márka: a napokban indított promóciós játékon magyar designerek által tervezett kreációkat lehet nyerni.
 
Hat héten keresztül, akár már egy palack Hungaria pezsgő megvásárlásával bárki hozzájuthat olyan tervezők darabjaihoz, mint a Cukovy, Ducsai.Leather.Goods, Printa, Dyan vagy éppen Delacier.

A brand a kreatív szakma támogatásán túl a pezsgő mint kategória népszerűsítését is zászlajára tűzte a divatorientált, egyedi megoldásokra fogékony közönség körében.

A kisorsolandó ruhák, cipők, kiegészítők, ékszerek összeválogatásánál a Hungaria célja az volt, hogy a nyeremények minden ízlést kielégítsenek.
 
A játékban már egyetlen palack Hungaria pezsgő megvásárlásával részt lehet venni; a nyugtán szereplő AP-kódot kell feltölteni a pezsgomaskepp.hu oldalra és várni a sorsolást. Minden héten gazdára talál egy-egy izgalmas ruhadarab, táska, cipő és ékszer.
 
 
A fődíj egy bruttó 200 000 Ft értékű exkluzív ruhaköltemény, amelyet a nyertes a Nora Sarman alkalmi kollekcióból választhat ki. A selyem vagy franciacsipke koktélruha egyedileg, a győztes méreteihez igazítva készül el.
 
További információk: www.pezsgomaskepp.hu.


 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek