Bezárás

Keresés

Bezárás

Praktikum és design – Alpa, Manta, Virivee ajándékok karácsonyra

x

Hideg van... Szakad az eső, fúj a szél, a munkahelyeden bolondokháza... Innen kavarogsz ki a még nagyobb őrületbe ajándékokat vadászni. Kivéve ha a leleményes neten rendelők egyike vagy.
 
Hogy ott se guglizz vaktában, újabb ajánlót készítettünk. Magyar márkáktól hozott válogatásunkban ezúttal a nők mellett a férfiakra is gondoltunk.

Autós kesztyű – 13 990 Ft-tól
Persze ajánlhatnám az Alpa Gloves téli bélelt kesztyűjeit is, hiszen a márka kínálatában változatos színekben találunk selyem, gyapjú, nyúl szőrme és bárány szőrme béléssel ellátott, mívesen szabott, meleg darabokat. Az autós kesztyű viszont sokkal nagyobb kuriózum: egy ilyen viselése nemcsak a megjelenéshez, de a vezetéshez is egy olyan extra feelinget ad, mellyel nem egyszeri karácsonyi élményt, hanem életérzést adunk ajándékba.
Szarvasbőr és olasz juhnappa bőrből készülnek az Alpa Gloves darabjai, ujjas és ujj nélküli változatokban. 
 
     

Manta úszódresszek – 6.990 Ft-tól
A karácsonyi lazulós, csúnya pulcsis, melegítős, házról-házra hizlalós passzivitásba üstökösként hat egy sportra hívó ajándék. Egy mutatós, márkás úszószett nemcsak az év végi fogadalmak lendületét fogja megadni, de annak is megjön a kedve a vízhez, aki esetleg ezután akar megtanulni úszni. A hazai fejlesztésű és gyártású Manta márka Cartoon kollekciója több nemzetközi díjat nyert, melyről korbban írtunk itt. Az egyedi grafikai mintájú, látványos férfi és női modellekkel, illetve a gyerek méretű úszódresszekkel az egész család díjnyertes összeállításban feszíthet.
 
 
  

Virivee harisnya – 5.600 Ft-tól
Harisnyát ajándékozni menő. Főleg, ha olyan minőségi és egyedi darabokról van szó, mint a magyar Virivee márka kézzel festett és nyomott termékei. A prémium kategóriás darabok melegek és mutatósak. A színátmenetes darabok mellett egyre több az olyan kreatív dizájn, mint a legutóbbi outfit anyagunkban használt macskás harisnya, vagy a tavaly fotózott bicajos. Mostani ajánlókba két karácsonyi és két szilveszteri hangulatot idéző grafikát választottunk: arany hópihe, arany négyzetsor, denevéres és űrhajós.
 
  

  
 
Mindhárom márka hazai gyártásban állítja elő minőségi termékeit, melyeket mi is személyesen és többször teszteltük.
_______
Magyar márkák termékeit hamarosan az asalon.shop oldalán is böngészhetitek.
_______
Képek a márkák saját oldalairól.



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek