Bezárás

Keresés

Bezárás

Születésnap a Boscolo-ban – Egy éves a „Szerencsés Juhász”

A Budapest Fashion Night rendezvénysorozat 19. estjét, az ez évi őszi bemutatóját kivételesen nem egy tervezőnek vagy márkának, hanem egy „designer multistore”-nak, a Lucky Shepherd Designer Store tervezőinek szentelte.
 
Az üzlet Buda első ilyen jellegű boltjaként nyitott egy évvel ezelőtt. Az alapító Szerencsés Gabó és Juhász Dóra márkái mellett ma már elérhetőek itt a Lazlo, Camou, a Fanni’s Jewelry, a Folenta Design Jewellery, a Janka Arnoczy, a Király Fanni Kortárs Ékszerek, a Madmé, a Mánia byEeve és Samea Noori darabjai is.

Mi a bemutató előtt nagyjából egy hónappal ellátogattunk az üzletbe, hogy az új, őszi-téli kollekciót megnézzük, így azon szerencsések közé tartozunk, akik a kifutón bemutatott ruhákat nemcsak látták, de párat fel is próbáltunk közülük.

Kifutón látni ugyanakkor mindig más.
 
A Budapest Fashion Night szervezői pedig gondoskodtak arról, hogy a rendezvénysorozat újabb programja ezúttal is feledhetetlen élmény legyen a vendégek számára.
 
 
 
 

A show-t megelőzően finom italokkal, pezsgőkkel, különleges fagyi ízekkel, ékszer kollekcióval, a Lexus legújabb autójával és egyéb luxus termékek látványával kényeztethettük magunkat.
 
 

A bemutató kollekcióit úgy állították össze, hogy minden blokkban egy adott tervezői ruháihoz egy az üzletben kapható másik márka kiegészítőit társították.
 
 

Az üzlet Budán, a Batthyány térhez egészen közel található a Fő utcán, személyre szabott tanácsokkal és családias hangulatban várja a vásárlóit.
 
 

Igazán hasznos kezdeményezése a csapatnak a kívánságlista, melyen a boltba látogató hölgy vendégek összeírhatják az üzletben megtetszett darabkat, így nyújtva segítséget a tanácstalan férjek és partnerek számára, mivel az üzlet a kívánságlistát továbbítja a címzett részére, ill. segít is neki az ajándékot összeállítani.
 
 
A bemutató így tökéletes alkalom volt arra is, hogy az üzlet kínálatát az est folyamán a teltházas bemutatón minél szélesebb körben a közönség elá tárva segítse a karácsony előtti ajándék vásárlás örületében a választást.
 
A Boscolo Róma termében tartott rendezvényen a show után elérhetővé tették a látogatók számára az üzlet kínálatát, így a kifutón bemutatott darabokat is egészen közelről megismerhettük, felpróbálhattuk és akár meg is vásárolhattuk.
 
A Salon képeit készítette: Horváth Adrienne.
 
További képenk az estről:
 
 
Képeink az üzletben tett látogatásról: https://www.facebook.com/541413765888155/photos

 
Címkék: divatbemutató



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek