Bezárás

Keresés

Bezárás

TOMCSANYI Fine Knitwer - Az új kötött márka

Forrás: Tomcsanyi

Egy nagy múltú magyar gyártó – Szegedi SZEFO Zrt. – és egy kortárs magyar divattervező – Tomcsányi Dóri – együttműködéséből született meg a TOMCSANYI Fine Knitwear, minőségi magyar kötöttáru márka.
 
A magyar tervezésű és gyártású márka piacképes, a nemzetközi trendekkel összhangban lévő termékeivel méltó versenytársa a hasonló kategóriájú, Magyarországon jelenlévő márkáknak, így lehetőséget ad a tudatos magyar vásárlóknak, hogy a külföldi tömegáru helyett a minőségi magyar terméket válasszák, és ezzel a magyar ipart támogassák.
 
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó Szegedi SZEFO Zrt. termelése elsősorban az export piacot célozza meg, és prémium kategóriájú kötött termékek előállítására specializálódott. A vállalat üzleti filozófiájának szerves részét képezi, hogy támogatják a megváltozott munkaképességű munkavállalók integrálását a gyártási folyamatokba, és fejlesztésüket belső képzési rendszerrel biztosítják. A társaság jelenleg 1.000 főt foglalkoztat, ebből 630 a megváltozott munkaképességű dolgozó.
 


A társadalmi felelősségvállalás és fenntartható divatipar a TOMCSANYI márka célkitűzései között is előkelő helyet foglal el: versenyképes fizetésért dolgozó, magyar varrónők készítik a kollekciókat, a cég szívesen alkalmaz pályakezdőket és népszerű a studió gyakornoki programja is.

Az együttműködés célja, hogy minőségi alapanyagokból, a Szegedi SZEFO Zrt. által képviselt magas színvonalú gyártással olyan márka szülessen, amely hosszú távon képezheti a hazai fenntartható divat részét, ezáltal lehetőséget biztosítva a magyar munkavállalók foglalkoztatására.

A társadalmi felelősségvállalás és környezettudatosság jegyében a kollaboráció kiemelt hangsúlyt fektet a magyar tervezésre és gyártásra, illetve a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Az első kollekció kizárólag gyártásból megmaradt fonalakból készült, ezáltal is csökkentve a készletek felhalmozódását, majd idővel hulladékká válását.
 
 
A 100%-ban magyar márka sikerét az együttműködő felek tapasztalatai és erősségei mellett a tőlük már megszokott magas minőség, a versenyképesség, a 21. századi technológia, és nem utolsó sorban az egyediség garantálja.
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek