Bezárás

Keresés

Bezárás

VALBONA - Magyar táskamárka a Salamanderben

Vanyovszki Mária

A VALBONA Leather táskákat olyan nők igényei ihlették, "akiknek számos szerepben kell helytállniuk a mindennapokban, de közben nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről". A táskák kis szériákban, környezetbarát módon készülnek, és első hazai márkaként mostantól két budapesti Salamander üzletben is megvásárolhatóak.
 
Múlt hét szerdán izgalmasan kezdtük a napot. A Salamander Váci utcai üzletében kora reggel mutatkozott be a táskamárka aktuális kollekciója. Az érkezést nálam egy kisebb autóbaleset nehezítette, de cuccaimat hátrahagyva, utamat busszal folytatva még épp  időben ott voltam az eseményen. 

No a VALBONA pont az ilyen nem várt helyzetekre lett kitalálva. Hogy legközelebb hasonló helyzetben ne a zsebemből lógjanak ki szanaszét a kábelek, meg a másikban csúnyán tömöredjenek a kulccsomók. 
 
 

De a hír nem ez, hanem hogy a VALBONA Leather az első magyar táskamárka, ami bekerült az üzletlánc kínálatába.

 
 
Az öt táskából, egy pénztárcából és egy okos unisex kártyatartóból álló kollekció a Salamander őszi-téli prémium kínálatának részeként mutatkozik be.
 
 
A kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzőek: a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. Az anyag kiválasztásban a tervező a kiváló minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta a legfontosabbnak, így a táskák prémium maradék bőr felhasználásával készülnek, kis szériákban. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet.
 
 
A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a „kutakodásmentes” táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

A márka megálmodója és tervezője, Kabo Valbona nemzetközi közgazdász karrierből érkezett a divat világába, ahova gyermekkora óta csillapíthatatlan alkotó szenvedélye vezette. Valbona minden táskája egy beteljesült álmot jelképez, amellyel más nőket is arra szeretne inspirálni, hogy tegyenek álmaik megvalósításáért.
 
 
A VALBONA Leatherre jellemző a bőr és a velúr kombinálása, de Kabo Valbona szívesen használ anyagában nyomott, háromdimenziós mintájú bőröket is.
 
A kollekció kiemelt darabjai:
Working MOM multifunkciós táska
A háton is hordható elegáns kézitáskában valóban minden elfér, amire anyaként és dolgozó nőként a nap folyamán szükség lehet. A számos zsebnek és tagolásnak köszönhetően egyszerűen szétválaszthatók benne a munka és a magánélet tárgyai. Van hely egy 13 colos laptopnak, valamint karabiner a sokszor elkallódó kulcsoknak. A táskába illeszkedő Pochette Grande neszesszerrel pedig a nap végén egy elegáns vacsorára vagy színházi előadásra is stílusosan érkezhetünk meg.
 
 

Smart kártyatartó
Elegáns és praktikus megoldás igazolványok és bankkártyák gyors kezelésére. A tíz férőhelyes kártyatartó nem igényel rendezést, a beletöltött kártyák egy gombnyomásra láthatóvá válnak. Unisex termék, méretéből adódóan ideális borítéktáskához vagy pénzcsipesz mellé is.

Bernadett shopper
A sportosan elegáns táska ideális mindennapi társ a munkában. A számos zsebnek köszönhetően minden fontos személyes holmi hamar megtalálja a saját helyét, míg a tágas belső részben akár a napi bevásárlás apróságai, egy váltócipő vagy jógaruha is elfér. A puha bőrből készült széles füleknek köszönhetően pedig a táska viselése még nagyobb súly alatt sem válik kényelmetlenné. A táskához egy kistárca is tartozik, amelyet – akárcsak a kulcscsomót – karabinerrel lehet a táskához rögzíteni a még biztonságosabb tároláshoz és a gyors elérhetőség érdekében.
 
 
 
 
Az eseményen a képeket Gotthard Ádám készítette.
 
További képek: 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek