Bezárás

Keresés

Bezárás

Varázserővel bíró öltözködési tippek nem csak holnapra – Magyar tervezőkkel

Vanyovszki Mária

Gyakori motivációm, hogy legyen kedvem kimozdulni otthonról, maga az öltözködés. Imádok mindig valami újat kitalálni, pl. egy szoknyát két helyen feltűzve másképp viselni, ruhadarabokat teljesen új funkciókban használni, ill. más tárgyaknak adni öltöztető szerepet, mint pl. a takaróból installált maxi szoknyám, vagy az Élet és Irodalomból alkotott borítéktáskám.
 
Jelen öltözékajánlómban azoknak szeretnék segíteni, akik a hosszú hétvége után nulla kedvvel vágnak neki a holnappal kezdődő munkahétnek, amit még a várható zord időjárás is nehezít.
 
Garantált varázserővel bíró divatelem szerintem a pliszé. Minden formában, színben, anyagban és funkcióban imádom. A termofixálással, szövetszövéssel vagy varratok segítségével berakott hajtások főként szoknyákon jellemzőek, lásd a La Formela fényes, türkiz darabját.
 
 
A Cukovy bőszárú nadrágja nagy kedvencem idén. Szinte bárhogy köré lehet öltözni: merész és visszafogott kombinációkban egyaránt jól érvényesülő darab.
 
 
Amikor ilyen borús, szomorú, rideg az idő, különösen ajánlom az élénk színek használatát. Garantáltan feldobja az ember napját, és a hőérzetet is javítja az élénk vörös viselése. Inspirációnak íme a Celeni magas-nyakú, testet szépen ívelő, igazi őszi darabja, melyet bakanccsal, gumicsizmával, hosszú és rövid kabáttal is nagyon jól lehet viselni.
 
 
Tomcsanyi ruháját a kifejezetten nőies alkatú hölgyeknek ajánlom, mert bár a fiatal modellen is jól mutat, egy érett, széles csípőjű hölgyön még jobban fog.
 
 
Az állatmintával a vöröshöz hasonlóan életet, dinamikát, extra energiát viszünk nemcsak a saját, de a környezetünk napjába is. Az áprilisi fashion weeken bemutatott kollekciók között az Artista nyúlt a legbátrabban a témához. Pulóverük nemcsak ilyen szövetszoknyával, de akár farmerrel is elegáns és vagány megjelenést kölcsönöz.
 
 
Ugyanilyen mintával készített kabátjuk letisztult vonalainak és a színek visszafogottságának köszönhetően szintén egy modern, exkluzív eleganciát képvisel.
 
 
Bár nem vagyok egy nadrágos típus, a nadrágkosztümöt szeretem. Ez a bakancsos összeállítás a Katti Zoóbtól egy hosszú-szárú csizmával is jól mutat, de egy balerinával vagy tűsarkúval könnyen válthatunk a vagányból a konszolidáltabb nőcis irányba.
 
 
A Tomcsányi királykék darabját is elég sok környezetben el tudom képzelni az elegáns munkahelyi megjelenéstől egy őszi esküvőn való tanúskodásig.
 
 
És a nyitóképen látható Jiri Kalfar szépséges outfitjét keretbe helyeze íme a végére egy kis romantika mintás maxi ruhákkal:
 
Katti Zoób
 
Abodi
 
Maison Marquise
__________________
Képek: Holecz Endre 
BCEFW 2018. április



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek