Bezárás

Keresés

Bezárás

IvankaIVANKA, a vezető dizájner beton márka haladó koncepcióiról és technikai megoldásairól ismert.
A cég teljes körű szolgáltatás nyújt, nemcsak a gyártásban, de építészetben, tervezésben és mérnöki munkákban, kutatásban, innovatív fejlesztésekben, az egész világra kiterjedő szállításban, telepítésben, projekt menedzsmentben és kulcsrakész elkészítésben. Nagy mennyiségben történő gyártás és a rugalmas egyéni megrendelések kezelésének ötvözése a kulcsa a sikerüknek.
 
Az IVANKA-t 2002-ben alapította Ivánka Katalin és Ivánka András. A mind a mai napig budapesti szélhelyű vállalat mára már világhírnévre tett szert. Mérföldkőnek minősültek a márka történetében a következős események: a 2009-es Milánói Design Héten a SEEYOU sírkő kollekcióval a 21- század egyik tabutémáját fogták meg: AFTERLIFESTYLE – egyetemlegesen beszélve a spirituális dizájnról, mely túllép az életen; 2010-ben az AEROM beton hangosítás; 2012 CONCRETE GENEZIS, a világ első cement-textile innovációs hordható kapszula kollekciója, majd a Víz és Élet/Esőház projekt 2014-ben, egy forradalmi rendszer biobetonból, ami az esővizet a legjobb minőségű ivóvízzé alakítja át – egy új globális perspektíva a fenntartható fejlődésért.
 
Oldalamra nemcsak a ruha kollekció, és a hihetetlen egyedi siker miatt kerültek fel, hanem némi személyes kötődés miatt is.
 
 
Címkék: IvankaTovábbi tervezők