Bezárás

Keresés

Bezárás

Zólyomi ZsoltTöbb mint 10 éve találkoztam először Zólyomi Zsolt nevével és ezzel az egész varázslatos parfüm világgal, ahogyan azt ő képviseli. Egy szűkkörű prezentációt tartott a különleges kis boltban valahol az 5. kerületben, amit - ha jól emlékszem - nem olyan rég nyitott akkoriban. Aznap este abból a pár perces kis bemutatóból többet tudtam meg az illatok világáról, mint korábban valaha. Utána napokig az internetet bújtam a téma után kutakodva, majd róla is elolvastam mindent, amit akkoriban magyarul vagy franciául találtam.
 
Az oldalra nemcsak e személyes élmény miatt került fel, hanem mert természetesen őt is alkotónak, tervezőnek tartom. A legintimebb viselet tervezőjének. Idézem a parfümről írt szavait: Az utolsó ruha, amit a bőrünkön viselünk, amikor már minden más lekerült rólunk. Mégis sokat elárul, sőt, végletesen befolyásolja más emberek véleményét, szerelmek és üzletkötések múlnak rajta. Az igazi parfüm megtalása olyan hatalom, mintha egy láthatatlan vegyi fegyvert kapnánk a kezünkbe. Azonban négy emberből három nem visel olyat, amely tökéletesen illene a bőrére, és ez a mindennapi hangulatát is befolyásolja, nem beszélve sok-sok elmulasztott lehetőségről.
 
 
Az általa nyújtott 'parfüm-styling' luxusszolgáltatás során a Le Parfum Croisette parfüméria niche parfümházainak illatkülönlegességei és a saját alkotásai közül válogatnak a bőrnek, a személyiségnek és az aktuális életcéloknak legmegfelelőbb parfüm megtalálása érdekében. Az illatos szeánsz során legalább 30-40 parfüm közös értékelésére kerül sor, majd a legmegfelelőbbeket a bőrön is tesztelik.
 
Elérhetőség:
LE PARFUM - Zólyomi Zsolt Parfümériája
The Ritz-Carlton Hotel Budapest
1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10.
Telefon: + 36 30 4050 668
Email: contact@LeParfum.hu
 
 
 További tervezők