Bezárás

Keresés

Bezárás

DorideaA Doridea márka alapítója, Márkus Dóra a MOME textiltervező szakán szerzett diplomát. Az egyetemi évek kísérletező alkotóéveinek eredményeképp születtek meg az első ékszerek. Azóta alapvető márkajeggyé váltak a különféle struktúrájú textiltekercsek, amelyek végtelen lehetőséget rejtenek, számos méretben, applikációban, színben és formában köszönnek vissza az egyes kollekciókban.
A természetesség jelen van a tervező életében, a nyakláncok, karkötők és fülbevalók a tisztaságot, könnyedséget és a nőies eleganciát ötvözik. A puha, natúr bőr, a különféle struktúrájú textilek, a 14karátos arannyal bevont fémcsatok és láncok izgalmas és elegáns kompozíciót alkotnak.
A portfólióban megtalálhatóak nagyobb volumenű Haute Couture ékszerek, melyek jellegükből adódóan egy alkalmi viselet tökéletes kiegészítői lehetnek, de casual szettekkel is izgalmas kombinációt alkotnak. Emellett külön kapszulakollekcióban jelentkezik a márka letisztult Basic vonala, melynek szín és formai sokszínűsége lehetőséget ad az egyéni kívánságok teljesítésére. A vásárlók számára lehetőség nyílik, hogy megálmodják saját DORIDEA ékszerüket, egymással kombinálják őket, mindezt elérhető áron és a márkától megszokott minőségben.
 
 
Címkék: DorideaTovábbi tervezők