Bezárás

Keresés

Bezárás

MusumeA musume márka tervezője Csobádi Eszter, aki a brand 2010-es megalakulása óta egyedüli felelőse a ruhák tervezésének. Magának kezdett el nyakláncokat készíteni, ezek után alakult ki a márkanév, így jutott el másokhoz a textilnyaklánc. A már kikísérletezett textilfonásokat megjelenítette női ruhákon, így téve ezeket különlegessé és egyedivé. Eszter a mai napig olyan ruhákat tervez, amelyeket maga is szívesen visel, minden kollekció megalkotásakor magából indul ki.

2013-tól a márka stílusa teljesen új irányt vett, azóta évente két nagy kollekcióval jelentkezik. Az energikus és vagányan trendi nőket célozza meg. A szabásminták és a nyomott felületek a szabályos geometrikus formákból építkeznek. Egyik oldalról a designer kísérletezése jellemzi a kollekciókat, a másik oldalról pedig jelen vannak a hagyományosabb, egyszerűbb ruhák is, azoknak, akik a járt utakat preferálják a járatlanokkal szemben.
Mindig a klasszikus, fekete-fehér színvilágot vegyíti egy-egy adag, az aktuális trendnek megfelelő tónussal. Olyan városi nőknek tervez, akik nyitottak az újra, teljes természetességgel tudják viselni az egyedi tervezésű, figyelemfelkeltő, mégis letisztult darabokat. Igénylik a kényelmet, de képesek hordani nőiesebb, elegánsabb darabokat. Szeretnének eltérni az átlagtól, különleges designer darabokba bújni, mindezt pedig megfizethető áron.
Showroom:
Heinrich Alkotói Szint (1085 Budapest, Üllői út 32., II. em.)
+36203738280
 
www.musume.hu
https://www.facebook.com/musume.huTovábbi tervezők