Bezárás

Keresés

Bezárás

NAPSVGARA Napsvgar márka egy Budapesti székhelyű csúcsminőségű divatvállalat, melynek vezetője a korábban jelmeztervezőként dolgozó Napsugar.
 
A Napsvgar világát az avant-garde merészsége és a futurisztikus látomások jellemzik. A tervező ötvözi a minőséget a hordhatósággal, az eleganciát a a vagánysággal és az extrém stílussal. Mindez kollekcióit utánozhatatlanná teszi.
 
Egyedi stílusa lehetővé teszi egy egységes ruhatár folyamatos alakítását, ahelyett hogy szezonról szezonra folyton cserélgetni kellene a darabokat. Divattervező a szó szoros értelmében, aki személyesen maga ellenőrzi a termék készítés minden fázisát, az ötlettől az alkotáson át az elkészítésig. A legjobb minőség kompromisszumok nélkül a márka védjegye.
 
A tervező extrém kíváncsisága mindenhonnan meríti az inspirációt, melyet alkotói képzelete egyedi és gyönyörű divat tervekbe ültet át. A márkát egy ritka tehetség, a szépég iránti szenvedély, a szeretet, az extrém kemény munka, a tudás és a türelem hajtja.
 
Napsvgar garancia a exkluzivitásra a prémium minőségű anyagok és kézi munka révén. Egyedi stílusának meghatározói a finom, egzotikus megmunkált bőrök és a márka végjegyévé vált egyedi dzsekik.
 
Web: www.napsvgar.com
 
 
 
2016-os tavaszi nyári lookbook kampány képei:
 
 
Kedvenceink Napsvgartól:
 
Címkék: NapsvgarTovábbi tervezők