Bezárás

Keresés

Bezárás

Tamara BarnoffA Barnoff márkát Tamara Barnoff indította el 2004-ben. Tamara egyedi stílusát és életfelfogását örökíti meg alkotásaiban, mellyel a ruhatervezésnek új irányokat ad. A Barnoff név alatt a mindennapokban hordható darabok, haute couture kreaciók, cipők, napszemüvegek, egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak. A privát vásárlók kiszolgálása mellett Tamara foglalkozik egyéb divat projektekkel, továbbá dolgozott már filmeknek és színházi daraboknak is.
 
Szabadság és szeretet alapvető emberi igények. Az ember az igazi érték, minden egyéb csak eszköz. Mindenki megérdemli, hogy olyan ruhái legyenek, amiben tökéletesen érzi magát. A ruha nem birtokolhatja az embert, csak megengedi személyiségének a megmutatkozását, szabadságot ad, anélkül hogy behatárolná és befolyásolná.
 
Barnoff átlépi a generációs határokat, minden korosztály számára tervez. Olyanoknak szól, akikben egy forradalmi lélek él; aki nem fél más lenni, aki elfogadja a dolgokat; nem fél a változásoktól; szabad és nyitott.
Tamara Tbilisziben született, Grúziában 1975-ben. 15 évesen kezdett el tervezni. 2004-ben kislányával Budapestre költözött, ma már együtt dolgoznak.

A tervező a változás megörökítésére tesz ígéretet, a folyamatos megújulásra, mivel minden mindig változik, ahogy az élet és a természet maga.
 
Web: http://www.barnoff.com/
 
 
Kedvencveink Tamarától:
 
 
 
Címkék: BarnoffTovábbi tervezők