Bezárás

Keresés

Bezárás

Mrs HerskinA Mrs Herskin kiegészítő tervezői márka. 2010-ben jelent meg a nyilvánosság előtt első művészeti projektjével, amiben az eltorzított valóságokat vizsgálta. A “Sight-modifiers” projekttel még ebben az évben a International Talent Support (ITS) döntősei között találta magát. Első kollekciójával nem sokkal ez után a nemzetközi bemutatkozás után jelent meg, és ekkor már a márka építésére koncentrált, mely egyedi bőr táskák és kiegészítők készítésére specializálódott.
 
Évente egy kollekcióval jön ki, egy igazán mélyről inspirálódó, egészen egyedi alkotásokból álló sorozattal, ami csak kis darabszámban készül. Emellett az exkluzív kollekció mellett elindította MRSH ISM nevű állandó kollekcióját, ami szerinte a márka lényegét hordozza magában, azaz a Mrs Herskin történet titkos ábécéje.
Inspirációit a kelet európai világ misztikumaiból meríti (a múlt, a jelen és a jövő sugallataiból). Ezek és szoros kapcsolata a képzőművészetekkel a márka védjegyei.
 
A Mrs Herskin számára minden anyagnak megvan a maga egyénisége. Ezek az egyéniségek megjelennek a bőr felületén – foltok, sötétebb tónusok, vonalak és szabások, tökéletlenségek, amik a munkaasztalán különleges erénnyé formálódnak. Vonzzák a szokatlan formák, a kézzel készített részletek, fontos ugyanakkor a funkcionalitás, a gyakorlatiasság, a mindennapi használatra való alkalmasság. Kliséktől mentesen díszíti fel a gondolatokat és a szokásokat, miközben az anyagokbó és formákból egy varázslatos világot épít.

Minden kollekciónak megvan a maga története, ahol minden egyes darab egy nagy gonddal formált, egyedi és megismételhetetlen jelkép. Alkotásai a csendes extravagancia időtlen kifejezései, ami egy olyan új világot nyit meg, melynek létezéséről talán addig nem is tudtunk.
 
 További tervezők