Bezárás

Keresés

Bezárás

SüelA '90-es évek elején, azaz több mint 20 éve hozták létre Csillag Zsuzsi szülei a Süel (ejtsd: Szüel) márkát. Az első kollekció kötött és pamut kombinációkból születő modellekből állt, ami már akkor nagy sikert aratott a kereskedők körében.
 
​Azóta, folytatva a hagyományokat, továbbra is a kötött van a középpontban, de a modern irányvonalakat követve korántsem hagyományos fazonok a Süel kollekcióinak főszereplői.
 
Zsuzsit személyesen ismerem. Fantasztikus nő és hihetetlen sokoldalú személyiség, mégsem azt mondm rá, hogy reneszánsz embet, hisz igazi modern női karakter. Ő egy személyben a márka tervezője, menedzsere, modellje és még sorolhatnám. Missziója, hogy a termékeiken keresztül megváltoztassa a kötöttről kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él.

A portfólióban minden megtalálható, amit csak a fonalak és a fantázia tárháza megenged, így a téli gyapjú poncsóktól kezdve, a tavaszi pamut csodákon át a nyári fürdőruha hálókig bármi.
A színekben és anyagokban folyton megújuló márka csak egy dologban változatlan, az irány mindig ugyanaz. Az egyszerűbb néha több, de legyen egy pici "twist", egy apró extra, egy lehelletnyi csavar.
 
Úgy gondolom, hogy az egyre bővülő törzsvásárlói körrel rendelkező márka maga a bizonyíték arra, hogy Zsuzsi missziója sikeres.
 
 
A MonoDuo kollekció képei:
Vaj és drapp árnyalatok izgalmas indiai hangulatban, árnyjátékkal fűszerezve...
 

Fotó: Mate Gregus Photography
Smink: Lemon
Modell: Czippán Anett
Kreatív koncepció és ruhák: Süel
Cipő: Kazar
Henna: Fansside Tetkó
 
 
Címkék: SüelkötöttTovábbi tervezők