Bezárás

Keresés

Bezárás

A teremtett szépség – Je suis belle 2017. tavasz-nyár

Írta: Vanyovszki Mária

A divat megannyi konnotációja mellett az átlagember hajlamos elfelejteni annak legszentebb küldetését: a szépség újrateremtését és érvényesítését a mindennapjainkban.

A Je Suis Belle már a névválasztással hangoztatja azt az értékrendet, melynek missziójában alkotva a tervezőpáros a ruháival a női önbizalmat erősítve teszi szebbé és ezáltal boldogabbá a világot nap mint nap.

Szombaton, az idei Merzedes-Benz Fashion Week Central Europe rendezvényén egy egészen káprázatos kollekciót vonultattak fel elképesztő zenei aláfestéssel és vidámsággal, teljesen szembe menve a komor, minimalista trendekkel. A tervezőpárostól jól ismert díszítettséget ezúttal még tovább fokozták; ahogyan Tibi fogalmazott „Amit soknak gondolunk, az legyen még több, és azt is szorozzuk még meg tízzel.”
 

Különleges anyagtársítások, színek, minták, szabásvonalak, szétszórtság és harmónia, azonnal felvehető darabok és kifejezetten művészeti alkotások egyszerre jellemzői a márka mesteri kollekciójának.
 

A Je Suis Belle szemléletének alappillére a divattervezéshez való alkotói irányú hozzáállás. Az egyszerű nyers, dekoratív és légies darabok finom gegekkel, játékos felszabadultsággal saját mitológiát teremtenek. A mostani kollekcióban az aranyhal mitológiáját teremtették újra; flitterekből, már-már 3D-s dekorációként megjelenítve vonultatták végig úgy, hogy közben megannyi játékkal, egyéb, tradicionális vagy éppen a pop kultúrából átcsempészett motívummal variálva alkosson teljes egészet az utolsó darabokig, melyekben a manapság oly felkapott tüllt egyszerűsítették le az egyrétegű átlátszottságig és turbózták fel a színválasztással és az extra díszítéssel.
 
 

A rendezvény legvidámabb bemutatója volt a Je Suis Belle, amit a ruhák önfeledtségéhez alakított, természetesként ható, szélfútta frizura, a női szépséget csillogó árnyalatokkal kiemelő smink, és a hangulatában minden momentumnál tökéletesen igazodó zene olyan harmonikus szintre emelt, ahogyan a mindennapjainkat szeretnénk élni.

So, what would you wish from the magic fish...
 
A Salon fotóit Horváth Adrienne készítette.
 
További képeink a bemutatóról:
 
 

 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek