Bezárás

Keresés

Bezárás

Az első magyar márka, aki boltot nyitott Mykonoson - ANNA AMÉLIE

Oláh Anna kapcsolata Görögországgal egészen a gyerekkorára vezethető vissza. Akik követik a munkásságát, több kollekció óta érezhetik az ókori mitologia inspirációját.  Idén Anna tíz éves álma vált valóra, amikor tavasszal a Küklád szigetcsoport legkedveltebb luxus nyaraló szigetén megnyitotta a márka első nemzetközi üzletét - az ANNA AMÉLIE Mykonost.

Az új szezon termékei a márkától már megszokott, prémium alapanyagokból készültek, és az őket díszítő minták a görög mitológia híres történeteit mesélik el. A magyar piacon már megismert és közkedvelt fazonok mellett igazi mediterrán nyarak hangulatát idéző darabok is megjelennek az új kollekcióban.
 
 
A MYKONOSI BOLT
Az új boltot a görög húsvét hétvégéjén nyitotta meg a márka, Chorában a sziget ikonikus kék-fehér házikókból álló fővárosában. Az üzlet berendezése a budapesti bolt mintájára készült légies szerkezetű, arany-fém elemekből áll, melyeket az aktuális minta elemeivel megnyomott textilek egészítenek ki. 

A KOLLEKCIÓRÓL
Az új kollekcióban a Budapesten már megszeretett selyem szettek, kaftánok, bőrtáskák és printes vászontáskák mellett megjelentek újdonságként a nyár nélkülözhetetlen kellékei: a szalmatáskák, fürdőruhák, kaftánruhák, natúr len szettek és nemesfém ékszerek is.
 
 
 
A MINTÁK
Az Anna által tervezett mintákon felfedezhetjük, a Kakassá változtatott Alektriont, Árész szolgáját, Mínosz király hírhedt bikáját, a Posszeidón által életre keltett lovat vagy akár a gyermekeket mentő arany kost is.
 
 
 
INFÓK
AZ ANNA AMÉLIE Mykonos kollekció termékei kizárólag a mykonosi üzletben, illetve a márka új görög webshopjában elérhetőek.
 

Cím:
ANNA AMÉLIE Store | MYKONOS
Florou Zouganeli 8.
84600, Mykonos
Greece

Email: info@annaameliemykonos.com
Webshop: annaameliemykonos.com

______
További képek: 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek