Bezárás

Keresés

Bezárás

Húsvétra egy couture csokitojás? Hogy ne csak a szett legyen Louis Vuitton

A 2024-es húsvétra a Louis Vuitton divatház bemutatja csokoládétojás-kollekcióját. Nem biztos. hogy pont ezt hiányoltuk volna a húsvéti asztalunkról, de ha májusig még Párizsban járunk, megkóstolhatjuk az ínyenc couture édességeket. 
 
Párizs nemcsak a divat, a grasztronómia egyik ínyenc városa is. A luxusmárkák és a francia art de vivre találkozásában új, ultratrendi gasztro-couture hibrid célpontok jelentek meg. A gourmet kreációk a látványesztétika és a kifinomult ízek ötvözésével nyújtanak egy elérhető párizsi álmot.
 
A több mint 160 éve ismert Louis Vuitton márka 2022. december 15-én nyitotta meg ingyenes kiállítóterét, aminek kiegészítő kávézója az ínyencek kedvenc célpontja.
 
A Szajnára és a Samaritaine-re néző kiállítás és kávézó sikerére alapozva a Chocolaterie LV Dream megalkotta saját húsvéti 2024-es kollekcióját.
 
A Maxime Frédéric cukrászmester által megálmodott kapszula válogatott csokoládékból áll, amelyeket a Louis Vuitton jegyek ihlettek, és a ház emblematikus csomagolását kapják.
 
 
A séf által készített öt csokoládékreáció három vagy hat darabos dobozban kapható, a világszerte ismert monogrammal diszítve.
 
A két étcsokoládé receptet málnával és pisztácia pralinéval átszőtt karamellával ízesítették, a másikat pedig kék vaníliás karamellel, amelyet ropogós hajdina gianduja kísér.
 
A tejcsokoládé rajongói imádni fogják a tojást, amelynek olvadó szívét tahiti vaníliakaramell alkotja, mogyorós pralinéval körítve.
 
 
 
A sárga csibék trióját a Gaston Louis Vuitton vázlataiból álmodták tovább, és többféle édes stílusban kapható: tejcsokoládéból, zabpralinéval és mézes karamellel töltve, vagy kukorica-pralinéval és vaníliás karamellel, illetve étcsokoládéból, rizspralinéval és fekete rizzsel átitatott karamellel kiegészítve. Igazi csemege!
 
 
És végül a hagyományos húsvéti tyúk, a híres Petula, a divatház kabalája, és egy elképesztő bonbonnière, amely mini Viviennes tej- és étcsokoládéval van töltve.
 
A Louis Vuitton húsvéti csokoládétojás-kollekció március 26-tól 2024. május 24-ig rendelhető a Chocolaterie Louis Vuittonban.
 
Nagy segítség ez a magyar családoknak!
_____
Képek: louisvuitton.com



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek