Bezárás

Keresés

Bezárás

Tárgyaink szépsége, emberi értékeink lenyomata – Egy éves a The Naan Design

Írta: Vanyovszki Mária

Hihetetlen, hogy a The Naan Design még csak egy éves! Ennek a csodálkozásomnak péntek este többször is hangot adtam; akárkivel kezdtük el a márka értékeit egymásra licitálva ecsetelni, mindenkinél rákérdeztem, hogy „Amúgy te eddig is tudtad, hogy még csak egy éve indultak?”

Múlt héten a KÉK – Kortárs Építészeti Központban ünnepeltük ugyanis a brand születésnapját, amelyre a két alapító, Litvin Natasa és Tóth Ágnes profin előkészített, hangulatos programot szervezett.

Az est során egy fashion prezentációval és pop-uppal egybekötött rendezvényen ismerkedtünk a márkával, egymással; beszélgettünk, ünnepeltünk és örültünk.

Örültünk egymásnak és az értékeknek, amikkel egymás napjait tesszük szebbé. Lehet az egy kedves mosoly, egy kellemes beszélgetés, egy írás, vagy egy olyan különleges bőrökből készített kiegészítő, mely igaz, hogy csak egy tárgy, de szépségével emlékeket és embereket idéz meg, nap mint nap örömet szerezve.
 


A születésnapi esttel Natasa és Ági célja az volt, hogy az embereket közelebb hozza a márka filozófiájához.
 


A jól felismerhető, tipikus The Naan Design termékek nemcsak egy standon és egy nagy kivetítőn voltak láthatóak, hanem modellek és bloggerek egyedi összeállításokat és teljes szetteket mutattak be.
 
 
A prezentáció részeként a modellek a bemutató után a legnagyobb természetességgel vegyültek el a meghívott vendégek között, akik szabadon kérdezhették őket a viselt ruhákról, kiegészítőkről. Az emberek nemcsak egyszerűen testközelből, de a hétköznapok párbeszédeit idéző természetességgel tudtak ismerkedni a márka idei, őszi-téli prémium kollekciójának, a Le Toucher de Luxe-nak a darabjaival.
 


A legjobb "reklám" az, amikor egy általunk ismert személy ajánl egy terméket, vagy csak látunk rajta valami olyat, ami nekünk is megtetszik; ezt a szituációt idézték meg a legnagyobb természetességgel.
 


Mindeközben nemcsak az ékszerek kerültek közelebb a vendégekhez, de az emberek is egymáshoz.

Az életben mindig az ember a fontos, tárgyaink „csak” lenyomatai és segítői mindennapjainknak, emberi kapcsolatainknak, találkozásainknak. Ettől válnak ugyanakkor még értékesebbé, főleg ha tudjuk, hogy azt milyen lelkes alkotók készítették a saját két kezükkel.
 
 
A Le Toucher de Luxe egy életérzést, egy női karaktert formál meg, amely mindannyiunkban valahol mélyen megtalálható.
 
 
A kézzel készített, gyönyörűen kidolgozott bőr kiegészítők és a 16 karátos arannyal bevont kellékek, Swarovski kristályokkal díszített ékszerek viselése nemeslelkű elszánt nőkhöz illenek.

A kollekció egytől egyig bőrből készült kiegészítői és ékszerei között prémium minőségű bőr táskák is helyett kaptak.

A márka kollekcióiról további képek és leírás itt.
 

A Salon fotóit készítette: Nerpel Photography
 
További képeink az eseményről:
 
 


 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek