Bezárás

Keresés

Bezárás

Ünnepeld mások örömét a ruháddal is! – Esküvői öltözékajánló

Vanyovszki Mária

Vallom, hogy esküvőre is mindenki bátran vegye fel, amit érez. Én pl. tavaly ilyenkor Dániában voltam koszorúslány, amire egy bordó flitteres ruhát viseltem futócipővel, a hétvégén pedig Budapesten tanú ebben a sötétzöld maxiruhában.
 
Persze azért van pár íratlan szabály, amit öntudatlanul is betartok. Hogy például kerülöm a teljesen fehéret és a pirosat. Viszont néha ezt a két színt is lehet úgy társítani, illetve olyan fazonban választani, hogy az minden elvárásnak megfeleljen: legyen alkalomhoz illő, tükrözze az egyéniséget, de azért ne üsse ki az ünnepelt pár öltözékét.
 
KIfejezetten vagányaknak ajánlom ezt a fodrokkal bodorított, nőies Je Suis Belle ruhát, a visszafogottabbaknak pedig a Nubu ingruháját akár nadrággal, akár nadrág nélkül. 
 
 
A fekete helyett bármilyen színű övvel társíthatjuk, a táska és a cipő pedig újabb kombinációs lehetőségeket nyújt.
 
 
Van egy másik szabály, amit vidéken, ahol felnőttem, mindenki nagyon komolyan vett: a menyasszony koszorúslányai rózsaszínt, a vőlegényé pedig kéket viseltek. 
 
Ezt a két színt mind a mai napig bátran viselhetjük sima vendégként is.
 
Egy diszkrét, púder árnyalatú midiruhát mutatunk az Imogentől, mely minden alkatra szépen idomul, illetve egy kifejezetten táncra tervezett, kézzel díszett, romantikus darabot az Illangotól.
 
 
 
Kékből elsőként az Elysian jégkék, pliszé aljú midiruháját ajánlom, melynek íves felsőrésze a vállat szépségesen szabadon hagyja; egyik kedvenc szabászati megoldásom.
 
 
A másik Victoria Varga ingruhája, melyet nadrággal,  alsószoknyával, ill. merészebbek akár  ezek nélkül is viselhetik. Visszafogottnak ható, mégis szemkápráztató darab. 
 
 
Persze nemcsak egyszínű öltözékben, printekben is bátran gondolkodhatunk.
 
Az esküvő jellegétől függően lehet például egy ilyen konszolidált kisruha, mint a Gabo Szerencsés darabja, vagy egy masszívabb alternatíva a Nubutól:
 
 
 
 
 
Zárásként pedig jöjjön egy zöld maxiruha az Elysiantól, mely egészen más árnyalat, mint amit én viseltem, lágysága, szabása és egész hatása révén viszont akár menyasszonyi ruhaként is el tudom képzelni.
 
 
 
_________
Nyitókép: Horváth Adrienne 
További képek: a tervezők saját oldalairól.



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek