Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

A remény virága - Zöld sárga hangulatokkal

Vanyovszki Mária

A Fóti Homokbányánál fotózott anyagunkra három szettel készültem. Az első volt az újrahasznosított csipkékből álló, Bálint Sára ruha. Ezt követte a zöld-sárga hangulat. A különleges hatást úgy értem el, hogy két földig érő, pliszé ruhát használtam: az egyiket rendesen, ruhaként, a másikat pedig egyfajta palástként adtam rá alkalmi modellünkre, Vivienre.
 
 
Csokán Vivien balettművész jelenleg épp gyesen van otthon, kisfiával. A család minden tagja támogatta abban, hogy egy napra felutazzon Budapestre, és ezt az élményt megélje. Álomból valóság címen megjelent interjúból többet megtudhattok arról, hogyan zajlott a fotózás, és ő hogy érezte magát közben.
 
 
 
 
 
_____
Fotók: Nerpel Nikoletta 
Smink: Gercosz Henriett
Styling: Vanyovszki Mária
Werk videó: Nagy Gábor
 
 

____________
Ha mindig is szeretted volna, hogy designer ruhákban pózolhass, hogy körülötted forogjon a világ, hogy leállítsák miattad a forgalmat, velünk mindezt megvalósíthatod. Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz és kövesd a fotózásainkat!
 
LÉGY MODELL EGY NAPRA! 
Élményfotózás az asalon.hu-val
 
Személyre szabott szolgáltatásunk keretében foglalkozástól, kortól, nemtől, alkattól függetlenül bárkit egy csodás divatanyag modelljévé varázsolunk.

 
 Hasonló bejegyzések