Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

A smink, ami öltöztet – Rendhagyó outfit bejegyzés

Vanyovszki Mária

Januárban egy olyan fotózáson vettünk részt, ahol kivételesen nem az öltözék kapta a főszerepet, hanem a smink. Így reggel csak magamra kaptam egyik régi, piros ruhámat, bedobtam a táskámba a színben hozzá passzoló, vörös cipellőm, majd rábíztam magam a profi csapatra. Mert hogy ezúttal nem is a szervező voltam, hanem a modell.

 
Így indult:
 
 
Aztán így folytatódott: 
 
   
 
Nem vagyok az a nagyon sminkelős típus, így a készülődés folyamán rengeteg új dolgot tanultam Oscar Larion sminkmestertől. Ilyen például a kontúrozás, ami szerintem művészet. Mi a Max Factor termékeit használtuk. A Miracle Contouring – kontúr paletta finom állaga és hidratáló olajai révén nem ül be a vonalakba, ellentétben a púderrel, ami gyakran kiemeli ezeket. 
 
   
 
Oscar beavatott az alkalmazás rejtelmeibe, ami tulajdonképpen a fény és az árnyék játéka. Nekem például elég volt egy világos árnyalatot a szem alatt háromszög formában elhelyezni, majd eldolgozni, hogy kiemelje a tekintetem. 
 
     
 
A használt eszközökből és anyagokból amúgy a szempillaspirál és a rúzs lett még nagy kedvencem. A Dark Magic szempillaspirál szálanként fürdeti meg a pillákat. A természetes viasz és a pigmentek egyedülálló keveréke nemcsak látványos hatást eredményez, de kíméletes formulája révén ápol is.
 
 
 
 
 
Az elégedett - és kicsit megilletődött - "ügyfél":
 
 
És az ölelés:
 
 
Ezt követte a fotózás:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                 
 
Videó a fotózásról: 
 
 
____________
Werk fotók: Klausz Annavirág
Studió fotók: György Kata
Hivatkozások: Oscar Larion sminkmester oldala 
 
A bejegyzés termékmegjelenítést tartalmaz. A napokban jelent meg a dm active beauty tavaszi, nyomtatott kiadványa és hírlevele, melyekbe a stúdió fotók készültek. Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések