Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Beragyogtunk a városba – Max Factor termékek a hétköznapok valós tesztje alatt

VM

Amikor Lisszabonban élő Dia barátnőm decemberben hazautazott és meglátott, azzal fogadott, hogy "Mary, a te arcod hibátlan. Fiatalodsz!" Kezdtem neki magyarázni, hogy biztos a jó alapozó, de nem hitte, hogy a köztünk lévő 11 éves korkülönbség fokozódó eltűnése csak egy hétköznapi beauty termék hatása lenne. 
 
 
 

Pedig de! 

Utólag olvastam utána magam is, hogy a Max Factor Radiant Lift alapozójának luxus formuláját hialuronsav komplex-szel gazdagították, ami hidratálja is a bőrt. A finom ráncok megjelenésének csökkentése érdekében pedig bőrsimító mikro-gyöngyök dolgoznak, miközben a 30-as faktorszámú fényvédő szembeszáll a bőr idő előtti öregedéséért felelős UV-sugarak károsító hatásával. Reggel szépen eldolgozom az arcomon, és tulajdonképpen estig, a lefekvés előtti arctisztításig tart, miközben a bőrt is táplálja.
 
 
Mióta a Max Factor rám talált, más beauty terméket nem is használok. Korábban sem számítottam nagy fogyasztónak, nem sorakozott nyolcféle alapozó, kontúr és korrektor a polcomon. Egy alapozó púdert használtam 5 évig és ezt cseréltem le a Radiant Lift alapozóra.
 
Az utóbbi időben rászoktam, hogy alkalmazzam a Max Factor Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primer-t is. Nemcsak tökéletes fedőtéreget biztosít, de glicerintartalma hidratálja is a bőrt, miközben fokozatosan javítja tónusát a panthenolt és vitaminokat tartalmazó formula révén.
 
 
 
Mivel nagyon kevés időt szánok a sminkelésre, meg a szemem nem is szeretem kencékkel nehezíteni, korrektort csak kivételes esetekben használok. Az új Max Factor Radiant Lift Korrektor viszont - miközben hangsúlyozza a szemeket - gazdag C- és E-vitamin tartalmával ápolja is azt. Kezdek rászokni.
 
 
 
A legújabb és legnagyobb kedvencem azonban a Miracle Glow Folyékony highlighter. 

Hogy ezt én miért nem találtam meg hamarabb? 

Ebben a fakó téli latyakban vagy éppen antarktiszos hangulatú fagyban olyan szürke minden, az embernek a bőre is megsínyli. Ez a kis csodaformula olyan ragyogást ad az arcnak, hogy amikor két hét súlyos fertőzés után legyengülve végre be tudtam menni a Mod'Art-ba többször elhalasztott vendégórámat megtartani, mindenki csodálkozva nézte, hogy hát én nem is lehettem beteg, mert nem látszik rajtam semmi, úgy ragyogok.
 
 
 
Azóta, ha nagyon nincs időm és igényem sminkre, önmagában feldobok csak egy kis "glow"-t és ragyogok is be a városba.
_________
x
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések