Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Go Red! - Pirosban a munkában is

Vanyovszki Mária

Még karácsony előtt terveztük el, hogy év elejére egy „back to work” outfit összeállítást készítünk.
 
 
Olyan igazi #businesswoman, #powergirl anyagban gondolkodtunk, megtartva ugyanakkor sorozatunk inspiráló jellegét, azaz konkrét, elérhető öltözékeket ajánlva. Így merült fel az is, hogy Annavirág mellett kivételesen én legyek a másik modell.
 
 

A Golden Globe fekete dress code-jára reflektáló írásom után hamar eldöntöttük, hogy mindketten vöröset fogunk viselni. Itt kezdődtek aztán a nehézségek, mivel a piros a maga harsány világával olyan kevesek által vállalt szín, hogy a magyar tervezők aktuális kollekcióiban nehezen találni teljes öltözékeket. Ha akadt is, a kiszemelt darabból vagy nem volt megfelelő méret, vagy éppen sztárok viselték Los Angelesben.

Közben telt-múlt az idő, és az élet is hozta a maga fordulatait, így januárra már tudtuk: ez lesz az utolsó, itthoni közös anyagunk. Outfit sorozatunk stylist gyakornoka és állandó modellje, Annavirág ugyanis Londonba költözik. Onnan fogja erősíteni az asalon.hu csapatát.
 
 
Múlt hét péntekre aztán az utolsó pillanatban végre minden összeállt, mi pedig arcunkra fagyott mosollyal, a mínusz fokokkal dacolva pózoltunk a Duna Tower tornyainak lábánál.
 
 
 

Annavirág: 
Ruha: Je Suis Belle
Kabát: GRIFF Collection
Cipő, táska: saját
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mária:
Overall: NON+
Táska: LAONI
Kabát, cipő: saját
 
 
 
 
 
 
A szetteket összeállította és modellkedett: Klausz Annavirág és Vanyovszki Mária
Fotó: Nerpel Nikoletta
Koncepció: Vanyovszki Mária
 
SZOLGÁLTATÁSAINK
 
A helyszínért köszönet a GTC-nek. 
Az asszisztenciáért Molnár Andreának. 
_______________________________________________
 
További képek:
 Hasonló bejegyzések