Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

'Viselj szoknyát!' - inspiráció Csillag Zsuzsival, a Süeltől

Vanyovszki Mária

Miért szeretem a kötött ruhákat? A leggyorsabb döntés, amikor városban rohangáláshoz akarok öltözni, vagy éppen otthon dolgozom. Kényelmes, mégis csinos, és üdítő színesben megjelenni nemcsak a magam számára, de az utcákon és a másik fél szürke képernyőjén is.
 
A színeknek a hangulatra gyakorolt hatása ugyanis nemcsak a viselő, hanem a környezet számára is működik. Kifejezetten jól alkalmazható, kommunikációs eszköz az, ahogyan egy élénk türkiz, egy napfényes sárga, vagy egy ragyogó piros hat mindenkire, akikkel a napunk folyamán találkozunk.
 
Csillag Zsuzsi - Süel 
 
A #viseljszoknyát népszerűsítésébe nem csak ezért vontam be a Süel-t is. A kötött ruháiról ismert, magyar vállalkozás kampányaival és programjaival a magyar nők önértékeléséért is tesz minden nap. Ezekről bővebb infókat találtok korábbi írásaimban, illetve folyamatosan követhetitek a márka oldalain.
 
Csillag Zsuzsi nemcsak tervezője és menedzsere a márkának, hanem az arca is. Személyes hozzáállása teszi igazán hitelessé a kötött ruhákba öltöztetett női önbizalom növelő üzeneteket.
 

Mi a tapasztalatod, hogyan változnak a nők, amikor elkezdenek Süel-t viselni?
Viszonylag gyorsan kiszínesednek, (már akik előtte nem voltak színesek), és ki is nyílnak. Alapdarabokkal kezdenek, de nagyon gyorsan visszatérnek további fazonokért. Elégedettek általában a minőséggel és a kényelemmel, és gyakran oly sok bókot gyűjtenek be a környezetükből, hogy pikk-pakk elkezdik bővíteni a ruhatárat.

Mi is támogatjuk őket nemcsak hasznos tanácsokkal, színtípusnak megfelelő választásokkal, hanem egyéb programokkal, amik külsőleg és belsőleg is feltöltik őket. Nem reklámozzuk agyon, de a VIP vevőinknek havonta minimum kettő-négy ingyenes program van a Süel Showroomban. Na meg isteni rezgései vannak a ruháinknak, úgyhogy szeretik viselni a hétköznapokban.
 
 
Nadrágos vagy szoknyás vásárlóitok vannak többen?
A kirakatainkban szinte csak ruhák vannak, így, aki betér, az általában a "ruhás" vonalat képviseli, de persze akadnak farmeres, nacis Süel fanok is. A ruha kérdés nálunk picit speciális, mert nem a ruháktól félnek, hanem attól, hogy a kötött erősít és emiatt előfordul, hogy elsőre félnek bizonyos fazonoktól. Mivel viszont folyamatosan segítjük a választást, és sokat lehet próbálgatni, általában ez a félelem hamar megszűnik.
 
Nálad hogyan alakul a nadrág, ruha aránya?
Jómagam Áron születése óta kb. kétszer vettem fel klasszikus nadrágot, (ha nem számítjuk az örök favorit Süel kötött overált, amiből 15 szín van a szekrényemben). Vagyis én egyértelműen a ruhás, szoknyás kategóriába tartozom nagyon régóta. Már Áron előtt is preferáltam a kötött ruháinkat, mert úgy tudok gyorsan csinos lenni, hogy közben nagyon kényelmes és nem gyűrődik.
 
 
Viszonylag sok dologgal foglalkozom és az idő a legdrágább kincsem, vagyis nincsenek felesleges percek órákig keresgélni az aznapi szettet, a felsőhöz az alsót és a vasalást is örömmel hagyom ki, viszont a végén mégis csini az összhatás.
 
 
Mit tapasztalsz, hogyan érkezik hozzátok új vásárló? 
Teljesen változatos a dolog. Rengetegen jönnek Google, Facebook és egyéb online felületekről, akár hirdetések vagy éppen a live videóink kapcsán. Nálunk az online értékesítés is hasonlít bizonyos szempontból az offline-ra. E-mailben is sokat tudnak kérdezni fazonokról, színekről, feloldjuk azt a bizonytalanságot, amit a virtuális rendelés okoz.

Sokan csak úgy beesnek azoknál az üzleteknél, ahol nagy az átmenő forgalom és utána nálunk ragadnak, mert az eladó lányzóknak is szuper a beszélőkéje és fantasztikusan kedves és segítőkész mindenki. Ez nálunk alap.
Illetve vannak, akik a törzsvásárlókon keresztül érkeznek, újabb barátnők, kollegák, de az is előfordul, hogy követik valakinek a képeit, akivel azonosulni tudnak és azokat a ruhákat keresik online vagy offline.
 
Mit tanácsolsz annak, akinek egyáltalán nincs, vagy csak nagyon kevés ruhája van, miért érdemes kipróbálni? És hogyan kezdjen hozzá?
Próba, próba, próba:). Jó megoldás lehet, ha először Pinteresten vagy bármilyen könnyen elérhető online platformon keresgél az illető olyan outfiteket, ahol tud azonosulni a stílussal. 
 
Sokaknak a nagyon csajos, dívás vagy éppen az kihívó mini vonal jut eszükbe, ha szoknyáról beszélgetünk, és eszükbe sem jut egy Converse + farmer szoknya szett, vagy ugye egy sokkal lazább kötött ruha, flip-flop kombináció. 

Fazon tekintetében pedig érdemes egy szakértővel konzultálva a testalkatnak megfelelő vonalvezetést kiválasztani, amit tuti nem lesz csalódás, sőt általában nagy (és pozitív) meglepetést okoz, hogy mennyire más a hangulata egy ruhának vagy szoknyának. 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések