Bezárás

Keresés

Bezárás

ÁeronÁron Eszter 1981-ben született egyenesen a hazai textilipar közepébe, mivel nagyapja egy ismert szabó, Magyarország egyik nagy gyárának az igazgatója volt, édesanyja pedig, bár a kereskedelmi vonalon, de szintén a ruházati iparban dolgozott. Így Eszter már nagyon korán a divat hatása alá került, és egészen fiatalon alkotni kezdett. Amikor a család megalapította saját cégét, mellyel bejárták Európa divat vásárait és kiállításait, Eszter már elég idős volt ahhoz, hogy magába szívja a különböző kultúrák impulzusait. Ez és édesanyja egyedi stílusa nagy hatással voltak fejlődésére. Akkoriban alakult ki a tiszta vonalak és kifinomult elegancia iránti szerelme, mely ma is meghatározó jegye munkáinak.
 
Tanulmányait a KREA-ban végezte. A szakmai ismeret szerzést kísérletező évek követték, amikor több nagy hazai márkának tervezett, melyekre nagyon sok pozitív visszajelzést kapott nemzetközi szinten is, de ez nem elégítette ki.
 
2011-ben aztán barátok és befektetők segítségével megalapította saját márkáját . Az ÁERON-ban immár végre valóban minden úgy jelenik meg a vállfákon, ahogyan azt Eszter megálmodta és megtervezte.
A divattervezés nem csupán önkifejezési forma Eszter számára, hanem tisztelgés a családi örökség előtt is.
A ÁERON a nagyvárosi nő márkája, aki az élet minden területén a nőiességet testesíti meg, keresve az újdonságot és a minőséget.
 
 
 
 
Címkék: ÁeronHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők