Bezárás

Keresés

Bezárás

Anita PasztorA magyarországi székhellyel működő, couture ruhákat készítő luxusmárka darabjait elsősorban a nemzetközi piacokon forgalmazzák.
 
2019-től ugyanakkor az Anita Pasztor megnyitja budai szalonját, ahol végre a hazai közönség számára is elérhetővé válik a különleges anyagokból készülő, egyedi menyasszonyi ruhák kínálata és a vörös szőnyeges eseményekre, ill. egyéb alkalmi megjelenésekre rendelhető álomöltözékek sora.

Pásztor Anita komoly jogászi múlt után, illetve mellett 2017 elején vágott bele az egyedi ruhák alkotásába, amikkel azonnal a divatvilág sűrűjébe vetette magát. A vállalkozást férjével közösen viszik, aki az üzleti részét kezeli a márkának.

Már az indulás utáni első évben több nemzetközi eseményen vettek részt; divatheteken mutatkoztak be; versenyeken indultak; olasz és más luxusmárkákkal működtek együtt.

Egészen eltérő, különleges, kézi megmunkálású textíliák, hímzések és gyöngyözések jellemzik a márka kollekcióit. Az inspirációt szinte minden esetben maga az anyag adja, amit a tervező különböző külföldi lelőhelyekről szerez be. Minden anyagból egyetlen alkotás alkotás születik. 

Pásztor Anita gyerekkora óta varr, sokat kísérletezett, így jól ismeri és azonnal tudja, hogy melyik anyagot hogyan, milyen technológiával lehet a kívánt formába önteni. Az egyedi ruhák mellé Anita maga készíti különleges fejdíszeit és kalapjait is.
 

2019. május 16-án a Monte Carlo Fashion Week-en mutatják be a legújabb kollekciót.


Az Anita Pasztor darabokat Monte-Carlóban, Cannes-ban, ill. New Yorkban, a Fifth Avenue-n is árulják.
 
______
 
Elérhetőségek:
H - 1121 Budapest, Normafa utca 1/B.
+ 36 30 525 3758
info@pafashion.eu
pafashion.eu
 
  
 
Kampányképek:
 
 
A 2018. őszi bemutató képeit Nerpel Nikoletta készítette:
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők