Bezárás

Keresés

Bezárás

Beatrice BeckerA tervező Kolozsváron született, majd a nyolcvanas években települt át Magyarországra. Képzőművészeti tanulmányait itt végezte, melyet követően sikeresen mutatkozott be több nemzetközi és hazai divateseményen.
A tervezés folyamata nála az anyag újragondolásával és saját mintarendszere beleépítésével kezdődik el. Mindig festőként tekint a ruhára először, a színék és az alapanyagok harmóniája nagyon fontos. Az egyedi tervezésű daraboknál maximálisan figyelembe veszi a megrendelő habitusát és alkatát. Hitvallása, hogy mi nők, a legszürkébb hétköznapokat is fel tudjuk dobni az öltözködéssel és így minden napot ünneppé változtathatunk.
 
A ruhák egyedi tervezése, elegáns vonalvezetése aprólékos kézi díszítése, különleges finom csipke, selyem anyagai utánozhatatlanná teszik esküvői és egyéb alkalmi ruháit.
Lépést tartva az igényekkel luxus pret-a-porter kollekcióval is bővítette a márka profilját, ami olyan kézzel készített öltözékekből áll, amelyeket koktél partyra, különböző rendezvényekre, de akár hétköznap is viselhetők, mindig egyedivé téve a megjelenést.
 
Web: www.beckerbeatrice.com
 
 
Kedvenceink Beatrice-tól:
 
 
 
 
 
Címkék: Beatrice BeckerTovábbi tervezők