Bezárás

Keresés

Bezárás

LazloLászló Edina eredetileg textiltervezőként kezdte pályafutását, majd később a divat iránt érdeklődve ruhákat kezdett tervezni. Alkotásaiban a minta- és divattervezés egyaránt jelen van, így válnak ruhái egyedivé, jól felismerhetővé. Márkáját a kiváló minőség, az egyediség, a nőiesség és az ökológiai gondolkodás jellemzi. A márka kedvelői azok a nők, akik szeretik az eredetiséget, ugyanakkor éppolyan fontos számukra a környezeti és társadalmi tudatosság.

Kollekcióival felhívja a figyelmet az ember és a természet közötti törékeny kapcsolatra. Célja, hogy kezdeményezését mozgalommá formálja, és ezáltal a figyelmet a textilipar környezetbarát technológiáinak jelentőségére helyezze. László Edina a szabászati illetve ruhaipari hulladékokból dolgozik, melyek alapesetben a szemétben végeznék. A tökéletes, új és magas minőségű anyagok keze alatt hasznosításra kerülnek, életre kelnek.

A kollekciók mindig egy ötleten, gondolaton vagy koncepción alapulnak, és más művészi elemekkel keverednek. Mivel ezek a modellek függetlenek a trendektől, bármikor viselhetők. Edina célja, hogy olyan fiatal, nőies és izgalmas márkát hozzon létre, amely érzelmekkel teli, könnyen értelmezhető, a mindennapokban viselhető. Minden modell különbözik egymástól, nincsenek azonos darabok a kollekcióban. Csak nagyon kis sorozatkollekciókat készít, így vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy egyedi darabra tettek szert.
 
 
Címkék: LazloHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők