Bezárás

Keresés

Bezárás

Luan by LuciaS. HEGYI LUCIA a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett magyar divattervező, a Luan by Lucia divatház ügyvezető igazgatója, vezető tervezője. Fő missziója a belső és a külső egyensúlyba kerülésének segítése, a magyar kézműves értékek megőrzése, és a fiatal tehetségek támogatása.

Az ihletadó álmok nyomán készülnek S. Hegyi Lucia ruhái. A tervezőnőt az álmai vezérlik az alkotás során, múzsája a spiritualitás, amely minden kollekcióján meg is mutatkozik.

Ruhakölteményei olyan nemes alapanyagokból készülnek, mint a francia, olasz, spanyol csipkék, taftok és selymek, melyek a színek és formák szemmel látható harmóniáját közvetítik és adják át viselőjüknek.
Lucia hisz benne, hogy, amit viselünk, az hatással van testünkre, lelkünkre egyaránt, s így döntően befolyásolja életünk minőségét, milyenségét is.

Ha valaki megkeresi azzal, hogy egy ilyen vagy olyan ruhát szeretne, Lucia mindig tovább lát a megfogalmazott konkrét igényeken egészen a megrendelő lelkéig visszafejtve, hogy vajon valóban csak egy ilyen ruha az, amire szüksége van az iilletőnek.

Épp ezért lélekszabásznak is hívják, mert azon túl, hogy a tervezőnő gondosan ügyel a szabásvonalakra, nagy odafigyeléssel válogatja össze a színeket és formákat, nem csupán nézi, de látja is az embereket, így képes arra, hogy valóban személyre szabott "öltözéket" tervezzen annak, aki rá bízza magát.
 
 


 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők