Bezárás

Keresés

Bezárás

ManierNémeth Anikó a Manier tervezője és tulajdonosa 1992-ben hozta létre a márkát és 1996-ban nyitotta meg szalonját Budapest belvárosában, a Váci utcában, majd 2011-ben átköltözött az Operaház mellé, a Dalszínház utcába.
 
A szalon különleges hangulata arra inspirálja az oda látogatókat, hogy újra átéljék múltbéli szerepálmaikat, vágyaikat; egyesíti magában az "Alice Csodaországban", a "nagymama szekrénye" titkait, a babaszoba rég átélt hangulatát, a gyűjtőszenvedélyt, a különleges anyagok, formák, színek iránti vágy kiteljesedését.
 
A Manier nevében is jelzi -a francia "maniére" (mód), és az olasz "maniera"(kézzel készített) szavakból, hogy a hangsúlyt a "hogyan"-ra helyezi: olyan megközelítési módot alakít ki, amely a francia és angol couture hagyományait és a kézzel készített, "érintett" tárgyak személyességét tarja fontosnak, valamint a manierizmus mestereinek kompozíciós, színalkalmazási és térképzési módszerét, intellektuális megközelítési módját alkalmazza.
 
Vendégei  lélekben kortalan és kalandra kész egyéniségek, akik tudatosan kommunikálnak  öltözködésükkel, vizuális világukkal, nem riadnak meg nembeliségük megélésétől; kreatívak, nyitottak, játékra csábíthatók.
 
 
 

Kedvenceink Anikótól:


 
Címkék: ManieralkalmiHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők