Bezárás

Keresés

Bezárás

NAVONA FashionA NAVONA Fashion 1997-ben indult útjára.
 
Az azóta eltelt két évtizedben a vállalkozás Megla Rózsa értő és áldozatos munkájának köszönhetően Magyarország egyik meghatározó divatszalonjává nőtte ki magát.
 
"A NAVONA NŐ könnyed, sikkes, ellenállhatatlan, Őnekik álmodom a ruhákat..."

A divatház szezononként új kollekcióval lép piacra, amelyek magas minőségű, egyedileg válogatott, olasz és francia anyagokból, kézi munkával készülnek.

NAVONA Fashion ruhái rendszeresen feltűnnek a legismertebb magyar magazinok címlapjain, televíziós műsorokban, zenei produkciókban, valamint a világ nagyvárosaiban rendezett rangos külföldi filmvesztiválokon: Bécs, Cannes, Hollywood.
 
Modern elegancia, letisztult elegáns formavilág, mely kiemeli viselője egyéniségét. 


NAVONA ruhában a Nő álma teljesül!

 
A NAVONA Fashion és tervezője Megla Rózsa elkötelezett híve a fenntartható divatnak. Ennek szellemiségében készült el a NAVONA 21/SS kollekciója, melynek bemutatóját a VISION Hotelben szervezték meg.

A kollekció természetes alapanyagokból készült: selymek, lenek, pamutok, viszkóz. Színvilágát a természet inspirálta: világos kék, orgona lila, fehér, víz zöld, smaragdzöld és a homok több árnyalata jelennek meg a ruhákon.
 
A modelleken a NAVONA ruhák mellet elsőként debütált a NAVONA kiegészítő kollekciója: napellenzők, táskák, övek, melyek növényi cserzésű bőrből készültek a fenntarthatóság jegyében. 
 
 

A bemutatott ruhák elérhetőek a szalonban:

1054 Budapest, Hold utca 21. lll./4.

Időpont egyeztetés: +36 20 951 1939

navona-fashion.com
oromanya.hu
Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők