Bezárás

Keresés

Bezárás

MittersistersA Mittersisters az első olyan hazai design márka, mely alapítása óta bőrműves élmény-workshopok szervezésével foglalkozik.

A projekt szíve-lelke, sugárzó, pozitív személyisége Mitter Anna Róza, aki a MOME elvégzése után szinte azonnal ebbe, az akkor még teljesen új irányba vágott bele alapítótársaival. A workshopok állandó vezetőjeként ma már több mint 10 éves tapasztalatával segíti a résztvevőket álmaik megvalósításában.

Az Astorián található stúdióban szervezett, tematikus workshopokon minden héten más táskafazon készül Rozi tervei alapján. A résztvevők körülbelül százféle bőrből válogathatnak, majd a különböző bőrműves technológiák megismerése után színben és díszítésben teljesen személyre szabott táskákat készítenek maguknak, melyben Rozi és munkatársai folyamatosan segítenek.
 
A Studio Projectnek köszönhetően a résztvevők megismerik és maguk is átélik egy teljesen egyedi kiegészítő alkotásának folyamatát.
 
 
 
A Mittersisters márka elhivatott képviselője a fenntarthatóságnak, a divat visszalassításának. Az egész vállalkozás küldetéstudatának fontos eleme, hogy egy napra bárki designerré válhat. Az alkotói munka élménye révén a résztvevők egészen más szemmel tekintenek a maguk készítette tárgyakra; vigyáznak rá, szeretik. Az élmény és a kedves, új tárgy mellett a résztvevők magukkal visznek egy új személetmódot, a tudatos vásárló, a felelősséggel választó és a környezetét egy új szinten értékelő ember látásmódját.

A Mittersisters céges csapatépítéseken és egyéb külső helyszíneken is szervez workshopokat, ahol a résztvevők prémium minőségű, saját maguk által tervezett bőr kiegészítőket készíthetnek el. Az élmény garantált! 
 
http://mittersisters.com 
 
További képek: 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők