Bezárás

Keresés

Bezárás

A férfiak öltözködésének megreformálója: a kapszula gardrób mesterkurzus

Wiktoria Skiba

A májusi lendületében szervezett, férfiaknak szóló Capsule Wardrobe Masterclass nagy sikert aratott Budapesten. Az eseményre az Art Salon Contemporaryben, a Tomasz Piars lengyel festőművész által vezetett, művészeti galériában került sor. Az ihlető környezet artisztikus hangulatot nyújtott a divatműhelynek, ahol a vendégek a praktikus stílustanácsokat az időtlen divattal ötvözve ismerhették meg.

Az eseményhez a jól ismert Gas Jeans márkával és a kreatív magyar tervezővel, az AANRO Studio-val álltunk össze. Stílusos és sokoldalú ruhadarabjaik megmutatták, hogyan lehet a mindennapi divatot egyszerűvé és stílusossá tenni egyszerre.

A résztvevők elkötelezettségét mutatta, a sok kérdés és z aktív hozzászólás. Ma már nemcsak a hölgyek, de a férfiak is egyre többen érdeklődnek a fenntartható divatválasztás iránt.

Modelljeink profin prezentálták a különböző öltözékeket, ezzel is bizonyítva, mennyire egyszerű egy kapszulagardrób darabjainak kombinálása.
 

Az esemény a lengyel-magyar művészeti együttműködés nagyszerű példája is volt, amely mindkét ország kreatív ötleteit egyesítette.

Összességében a mesterkurzus nem csupán tanulságos volt, hanem mindenkit arra inspirált, hogy másképp gondolkodjon az öltözködéséről.

Ilyen sikeres partnerségekkel és lelkes közönséggel a férfidivat jövője egyszerre tűnik stílusosnak és fenntarthatónak.
 
 AANRO
 
____
A szerző Wiktoria Skiba személyi stylist, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a divatiparban, és jelenleg a nyüzsgő Madridban él. A London College of Fashionben több személyi stylist és divatvásárló tanfolyamot is elvégzett. 2018 óta nyújt személyre szabott stílustanácsadást, segít az egyéneknek a személyes stílusukat bemutató ruhák kiválasztásában. Emellett exkluzív divattúrákat kínál Madridban.

Elérhetőségei:
@thespoiledqueen
www.personalstyling.thespoiledqueen.com
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események