Bezárás

Keresés

Bezárás

Ápr. 7. REMEDY by NES Spring/16 & AWARE by Printa SS/16

A „REMEDY” by NES Spring/16 cipőkollekció és az AWARE by Printa SS/16 „UPPERcycling” öko-ruhakollekció rendhagyó bemutatója.

Időpont: 2016. április 7. 19:00-22:00
Helyszín: Printa / 1075, Rumbach Sebestyén u. 10/A.


„REMEDY” by NES Spring/16 cipőkollekció

Szilágyi Andrea, a NES tervezője, évszakonként új kapszulakollekcióval lep meg minket. Most tavasszal is egyszerűen különleges és környezetbarát cipőkkel készült. Az állandó kollekciójából már ismert félcipőt és bokacsizmát most újításként egyszerű mokaszinnal és marokkói babussal egészítette ki. A vízszínek mellett megjelenik a mély lila. Kemendi Ági, a növényi festés hazai szakértője segítségével véges mennyiségű mályva és bodza felhasználásával hozták létre. A növényi cserzésű bőrcipők igény szerint krepp vagy bőr talppal, esetleg bárányszőr béléssel is megrendelhetőek.

A NES cipők egy magyarországi kisüzemben készítik kézimunkával, ahol a villamos energia közel felét napelemekkel nyerik, meggymaggal fűtenek, sőt, elítélteket is foglalkoztatnak - akik így szakmát tanulnak és jövedelemhez jutnak. A hazai terepen egyedülálló tailor-made szolgáltatás biztosítja a kényelem legmagasabb fokát, azaz mindenki igényei szerint a lábára alakíttathatja a választott cipőt.

AWARE by Printa „UPPERcycling” SS/16 öko-ruhakollekció

A környezettudatosság kiemelt fontosságú, ezért az idei ruhakollekció célja továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet az alternatív anyaghasználatra és a ‘slow fashion’-re. Az AWARE by Printa hazánk egyetlen öko-divatvonala, mely a kiselejtezett ruhadarabok újhasznosításával foglalkozik. A régi textilek itt megújulnak, új színt, új fazont, olykor sajátos vízbázisú szitanyomatot kapnak, és egyedülálló darabként folytatják életüket.

Az AWARE by Printa legfőbb ideológiájához híven, idén is ökotudatosan készült a melegebb napokra. Férfiingek, farmerek, pamut anyagmaradékok frissültek fel a környezetbarát kezek közt. Némely ruhadarabra jellemző részlet díszítőelemként visszaköszön a felismerhetetlenségig átalakított textileken. A vadonat-újra-hasznosított darabok igazán egyediek a szabásvonalaknak köszönhetően.

---------------------------------------------------------------------

A közösre tervezett kollekció bemutatón a NES cipőket 30%-kal olcsóbban lehet megrendelni, és bizonyos AWARE by Printa ruhákat és mintadarabokat a helyszínen megvásárolni.
 
További információk: https://www.facebook.com/events/230898217264077/Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események