Bezárás

Keresés

Bezárás

Big Data és digitális fejlesztések a divatiparban

Big Data és digitális fejlesztések a divatiparban - mutasd mit viselsz és megmondjuk ki vagy?

Miért fontos a Big Data a divatiparban, illetve milyen értékesítési lehetőségeket rejt magában a Post Sales Data? Milyen innovációkra várnak a divatmárkák, és milyen szerepe lehet a wearable technológiáknak a piaci termékkövetésben?

Iváncsics Bence, a StyleTracker // SneakerTracker alapítójának előadása.

Időpont: 2018. április 20. (péntek) 15:00-15:40
Helyszín: Loffice Budapest – 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.

Az eseményen való részvétel a Loffice támogatásával ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/forms/o0RSFF6p6zHafVRE3

A Startup Safary ideje alatt a Loffice épületének 4. emeletén található Culinary Institute of Europe és Makifood Főzőiskola / Cookery Schoolbiztosítja majd a kulináris felfrissüléshez szükséges ételeket és italokat. Térj be hozzájuk egy szuper házi limonádéra, egyél ínycsiklandó fingerfoodakat és pihenj meg a kanapén a város felett! Az ételeket nem más fogja készíteni, mint Garai Ádám, aki a közelmúltig a legendás Olimpia Vendéglő séfjeként jelentős szerepet játszott a most megkapott Michelin ajánlásban, és magáénak tudhat megannyi díjat és Bocuse d’Or részvételt Széll Tamás oldalán. Ádámot az iskola diákjai fogják segíteni az ételek elkészítésében! 

A program a Loffice Budapest és a Startup Safary Budapest közös szervezésében valósul meg!

▧ budapest.lofficecoworking.com
▧ budapest.startupsafary.com

Helyszín: Loffice, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.
Időpont: Április 20. – 15:00-15:40

https://www.facebook.com/events/1669885046412243/Hasonló események