Bezárás

Keresés

Bezárás

Budapest Central European Fashion Week - Autumn / Winter 2021

A nemzetközi divathetek programjához igazodva április 24-26. között kerül megrendezésre a  2020-21-es őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week a Bálna Budapestben.
 
A szezon egyik legjelentősebb divatrendezvényén megtekinthetőek lesznek többek között azok a magyar márkák, akik a milánói divathéten is bemutatnak februárban.

A szervezők a hazai márkák prezentálása mellett ezúttal is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtsanak a nemzetközi tervezőknek, illetve meghívják a szakma legismertebb képviselőit, divatszerkesztőit és influencereit az eseményre. A BCEFW alatt különféle kapcsolódó események, öko-tudatos workshopok és kerekasztal beszélgetések színesítik a divathét programját városszerte.

A szervezők egyik fő célkitűzése, hogy a főváros aktívabban bekapcsolódjon a divatipar nemzetközi vérkeringésébe, de mindemellett szeretnék, hogy Budapest is felkerüljön a fenntartható divatvárosok palettájára és szemléletváltó szerepe legyen a közép-európai régió fenntarthatóbbá tételében.

Az eseményt szervező Hungarian Fashion and Design Agency a programváltozás jogát fenntartja!

A jegyek hamarosan kaphatóak lesznek a jegymester.hu oldalán.

További információval kapcsolatban: info@bcefw.com.
 
https://bcefw.com/Hasonló események